Κύπρος: Αυτά είναι τα προβλήματα του ΓΕΕΦ! Τι θα κάνει ο Στρατηγός Λεοντάρης

“Ο Κυπριακός Ελληνισμός εναποθέτει σε σένα τις ελπίδες του” αναφέρει ανοιχτή επιστολή προς το νέο Αρχηγό ΓΕΕΦ. Ο Στρατηγός Λεοντάρης καλείναι να δώσει λύσεις


Ανοιχτή επιστολή προς τον νέο Αρχηγό ΓΕΕΦ Στρατηγό Ηλία Λεοντάρη, απευθύνουν Κύπριοι, απαριθμώντας τα προβλήματα του Κυπριακού Στρατού.

Ο Έλληνας Στρατηγός που παραλαμβάνει την ηγεσία του Κυπριακού Στρατού στις 31 Μαρτίου, καλείται να δώσει λύσεις σε χρόνια προβλήματα.

Ποια είναι αυτά;

Η αμυντική ιστοσελίδα maxhdefence.com τα απαριθμεί, απευθύνοντας ανοιχτή επιστολή. Επισημαίνει μάλιστα με δραματικούς τόνους ότι η δράση του Στρατηγού, οι αποφάσεις του και ο τρόπος αντιμετώπισης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Δύναμη, ενδέχεται να κρίνουν και το μέλλον της. Αν δηλαδή η Εθνική Φρουρά θα ζήσει ή θα αφεθεί να πεθάνει.

Αρχηγέ,

  • Η Εθνική Φρουρά βρίσκεται σήμερα σε δεινή κατάσταση. Δεκαετίες λανθασμένων χειρισμών και αποφάσεων, οικονομική ανέχεια, μειώσεις στους αμυντικούς προϋπολογισμούς, επηρέασαν άκρως αρνητικά το αξιόμαχο του στρατεύματος. Σε σένα εναπόκειται να αναστρέψεις αυτή την κατάσταση.
  • Ο Κυπριακός Ελληνισμός μιας ημικατεχόμενης από τον Τούρκο κατακτητή Πατρίδας προσβλέπει σε σένα. Σε περιβάλλει με εμπιστοσύνη και αγάπη και αναμένει από εσένα να αποκαταστήσεις την χαμένη Εθνική Υπερηφάνεια του.
  • Σε αυτή εδώ την εσχατιά του Ελληνισμού, οι Έλληνες της Κύπρου αγωνίζονται για φυσική και Εθνική επιβίωση στη γη των προγόνων τους. Μια γη που για χιλιάδες χρόνια ήταν και παρέμεινε ελληνική. Θωράκισε τον Κυπριακό Ελληνισμό από τις εχθρικές επιβουλές.
  • Εναποθέτουν στα χέρια σου οι Έλληνες της Κύπρου, την ασφάλεια τους, τη ζωή τους, τις ελπίδες και τα όνειρα τους. Μην τους απογοητεύσεις.
  • Αναστήλωσε την Εθνική Φρουρά. Προχώρησε σε πραγματική αναβάθμιση και ανανέωση της ώστε αυτή να ξαναβρεί τη χαμένη της αίγλη, να αποκατασταθεί ως ικανή αποτρεπτική δύναμη στη συνείδηση του λαού μας. Φρόντισε ώστε στην πράξη και όχι στα λόγια να μπορέσει με επιτυχία η Εθνική Φρουρά να φέρει εις πέρας την αποστολή της.
  • Απέναντι σου έχεις ένα πάνοπλο κατοχικό στρατό σε επιθετική διάταξη, που συνεχώς αναβαθμίζεται. Να απαιτήσεις και να λάβεις την έμπρακτη στήριξη της Πολιτείας στην αναβάθμιση της Εθνικής Φρουράς, με την εξασφάλιση ικανών μέσων αποτροπής για τη Δύναμη.
  • Μην αφήσεις να σε πάρει το ρεύμα. Μην συνθηκολογήσεις. Μην επιτρέψεις στο κατεστημένο να εμποδίσει το Έργο σου.
  • Στήριξε έμπρακτα τα στελέχη της Εθνικής Φρουράς. Ελληνοκύπριους και Ελλαδίτες. Από τους ανώτατους αξιωματικούς, μέχρι τον τελευταίο υπαξιωματικό, ΕΠΥ και Εθελόντρια. Είναι αυτοί που κράτησαν και κρατούν με συνεχείς προσωπικές, οικογενειακές και οικονομικές θυσίες την Εθνική Φρουρά ζωντανή μέχρι σήμερα. Αποκατάστησε τους και ανόρθωσε το φρόνημα και το ηθικό τους.. Αγωνίσου για τα δίκαια αιτήματα τους. Το έμψυχο υλικό του στρατεύματος είναι ό,τι καλύτερο αυτή τη στιγμή η Εθνική Φρουρά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ