Μαθητικές εξετάσεις: Ποιο Επιτελείο στηρίζει τους μαθητές;

Οι μαθητικές εξετάσεις γεμίζουν με άγχος τους μαθητές αλλά και τις οικογένειες τους. Και σε αυτό το πρόβλημα οι Ένοπλες Δυνάμεις ψάχνουν να δώσουν λύση.

Στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας στέκονται οι Ένοπλες Δυνάμεις και σε ότι αφορά τις μαθητικές εξετάσεις.

Ο αγώνας των μαθητών που γίνεται αγώνας ολόκληρης της οικογένειας και γεμίζει με άγχος και τα παιδιά και τους ενηλίκους μπορεί να είναι μια εμπειρία που θα αφήσει μόνο κέρδη.

Παρά τις δυσκολίες που κάθε μέρα μεγαλώνουν κυρίως εξαιτίας των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που με απίστευτη ταχύτητα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο υπάρχουν απαντήσεις στα ερωτήματα που συνδέονται με τις μαθητικές εξετάσεις.

Αυτές τις απαντήσεις θα συζητήσουν εξαιρετικοί επιστήμονες σε μια καινοτόμα δράση που σχεδιάσε και υλοποιεί στο πλαίσιο της μέριμνας για το προσωπικό του ΠΝ και γενικά των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και γενικότερα της κοινωνικής προσφοράς του, το Γενικο Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ).

Όπως έκανε γνωστό το Πολεμικό Ναυτικό:

 Το Σάββατο 1η Απριλίου 2017 και ώρα 11.00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (5ος όροφος), ημερίδα με θέμα «Μαθητικές Εξετάσεις: Ο αγώνας για τον τερματισμό και το επόμενο βήμα».

Η εν λόγω ημερίδα, η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο ενημέρωσης του κοινού και ειδικότερα της μαθητικής κοινότητας, θα παρουσιασθεί από τους ακόλουθους ομιλητές:

        α. Αρχιπλοίαρχο (ΥΙ) Δ. Δαμιανό ΠΝ – Παιδονευρολόγος

        β. Σμηναγό Ε. Παπαχρηστοπούλου – Ψυχολόγος

        γ. Κυρία Μαρία Χρηστάκη – Παιδοψυχίατρος

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Μαθητικές εξετάσεις

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ