Μάχη των Γαυγαμήλων : Πρωτοποριακή εκπαιδευτική προσομοίωση για παιδιά!

Η MSETT Hellas ανέπτυξε το πρωτοποριακό διαδραστικό εκπαιδευτικό σύστημα ιστορικής διδασκαλίας και έρευνας “Ηρόδοτος”, το οποίο προσφέρει ένα ρεαλιστικό περιβάλλον βιωματικής εκπαίδευσης. 

 

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου και ώρα 11:00-13:00 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη πειραματική παρουσίαση-διδασκαλία του πρότυπου εκπαιδευτικού συστήματος ιστορικής διδασκαλίας και έρευνας «Ηρόδοτος».

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ηρόδοτος» απευθύνεται σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης κάθε μαθητής θα κληθεί να ερευνήσει, να αποφασίσει, να σχεδιάσει και να πράξει, διαδραματίζοντας έτσι ενεργό ρόλο σε ένα καθορισμένο ιστορικό πλαίσιο.

Με την καθοδήγηση του εξειδικευμένου προσωπικού και τα σύγχρονα εργαλεία της προσομοίωσης, προσφέρουμε στους μικρούς μας φίλους μια διαδραστική οπτικοακουστική προσέγγιση της ιστορίας.

Στόχος μας είναι οι μαθητές μας να κατανοήσουν εμπράκτως τη σχέση «αίτιο-αποτέλεσμα», πώς η σχέση αυτή διαμόρφωσε το παρελθόν, πώς εξηγεί το παρόν και πώς επηρεάζει το μέλλον.

Θεματική ενότητα «Μάχη των Γαυγαμήλων».

Προσφορά για στρατιωτικούς:  10 Ευρώ

Χώρος εκδήλωσης: Δραματική Σχολή Βογιατζή Τράγκα, Δεληγιάννη 19

Αθήνα  (πίσω από το εθνικό αρχαιολογικό μουσείο)

Πληροφορίες: http://msett.gr/herodotus

e-mailinfo@msett.co.uk

τηλ: 2103315239

ηλώστε τις συμμετοχές σας άμεσα, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων

Αμ’ έπος, αμ’ έργον / Μαζί με τον λόγο και το έργο!

O “Ηρόδοτος” είναι ένα καινοτόμο και μοναδικό σύστημα υποστήριξης της εκπαίδευσης στην Ιστορία που έχει στόχο να υποστηρίξει τη μελέτη και εκμάθηση της ιστορίας σε τρία διαφορετικά επίπεδα, ανάλογα με την ηλικία και τους εκπαιδευτικούς στόχους.
Η βασική ιδέα του συστήματος είναι να συνδυαστεί μια εκπαιδευτική διδασκαλία βασισμένη στη συναισθηματική νοημοσύνη των εκπαιδευομένων με προηγμένα εργαλεία προσομοίωσης τα οποία μπορούν να προσφέρουν ένα σχεδόν ρεαλιστικό περιβάλλον βιωματικής εκπαίδευσης. 
 Κύριος σκοπός του συστήματος είναι η καλύτερη δυνατή κατανόηση των ιστορικών γεγονότων και τη σχέση τους με το παρόν, αναπτύσσοντας παράλληλα δεξιότητες, ικανότητες και αξιακά συστήματα. 

 

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ