Με Αρετή και Τόλμη: Μιλάει ο Εύζωνας που δάκρυσε

Με Αρετή και Τόλμη: Η στρατηγική των προσωποκεντρικών θεμάτων συνεχίζεται στην εκπομπή του ΥΠΕΘΑ με στόχο την τόνωση της τηλεθέασης.

Η εκπομπή του υπουργείου Άμυνας «Με Αρετή και Τόλμη» η οποία θα μεταδοθεί την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 στις 11:30 στην κρατική τηλεόραση (ΕΡΤ 1) μεταξύ άλλων θεμάτων περιλαμβάνει:

-την ιστορία του Εύζωνα Κωνσταντίνου Λούσια.

Πρόκειται για τον Εύζωνα ο οποίος συγκινήθηκε από τις εκδηλώσεις αγάπης των ομογενών κατά την διάρκεια της επίσημης επίσκεψης μελών της προεδρικής φρουράς στην Αυστραλία.


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙΟ εύζωνας εξομολογείται: Γιατί δάκρυσα στην Αυστραλία


Ο Εύζωνας μιλά για το όνειρο που είχε από μικρός να υπηρετήσει στην Προεδρική Φρουρά, για τα συναισθήματα που τον κατέκλυσαν και για τη θητεία του στην Προεδρική Φρουρά.

Παρουσιάζεται επίσης η ιστορία του Ελληνοαυστραλού Ιάσωνα Ρόμπερτσον ο οποίος ζει στην Αυστραλία και μόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές του ήλθε στην Ελλάδα για να υπηρετήσει στην Προεδρική Φρουρά.

Στην εκπομπή μιλούν οι δυο Εύζωνες ενώ υπάρχει και βίντεο από τη στιγμή της συγκίνησης του Εύζωνα στο ναό του Αγίου Γεωργίου στην Αδελαίδα.

-ρεπορτάζ από την τελευταία πτήση των αεροσκαφών RF-4E Phantom II στην 110 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Λάρισας. Τα θρυλικά αεροσκάφη αποσύρθηκαν.


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ:Φάντομ RF-4E και 348 ΜΤΑ: Σπάνιες ιστορικές φωτογραφίες!

Φάντομ: Αυτό το RF-4E πήγε στο μουσείο της Π.Α. (ΦΩΤΟ)


-εντυπωσιακά πλάνα από άσκηση αντιμετώπισης Κατάστασης Εκτάκτου Ανάγκης στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά.


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ:Ναύσταθμος Σαλαμίνας: Γιατί “έβαλαν φωτιά” – ΦΩΤΟ


Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=41DNMZap03s

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ