Μεγαλείο ψυχής! Πού πρόσφερε τα χρήματα ο Εθνοφύλακας που κέρδισε το 2ο βραβείο στη διημερίδα Καινοτομίας του ΓΕΣ;

Ο Εθνοφύλακας Κανάκας Ιωάννης του ΤΕΘ ΡΟΔΟΥ κέρδισε το 2ο βραβείο στη διημερίδα καινοτομίας που οργάνωσε το ΓΕΣ στις 30 και 31 Αυγούστου στη ΣΣΕ .

 

 

 

Κατά την παραλαβή του βραβείου από τον κ. Α/ΓΕΣ ο εθνοφυλακας αφιέρωσε την διάκριση και πρόσφερε το χρηματικό έπαθλο στον συνάδελφο του εθνοφύλακα που δοκιμάζεται σε άλλο αγώνα (θέμα υγείας).

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν το γεγονός και το μεγαλείο της ψυχής!!! Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, για τη συγκινητική κίνηση του εθνοφύλακα!!!

Σημειώνεται ότι, στη διημερίδα συμμετείχαν και άλλοι δύο Εθνοφύλακες από το ΤΕΘ Ρόδου, o  Αδαμίδης Δημήτριος και o  Βομβύλας Αθανάσιος.

Ευχαριστούμε τους Εθνοφύλακες για την προσφορά τους στην πατρίδα!!! Είμαστε υπερήφανοι για αυτούς και τις οικογένειές τους!!!

Υπενθυμίζεται ότι, η διημερίδα που διοργάνωσε Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, στην έδρα της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), το διήμερο 30 και 31 Αυγούστου 2018, στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων καινοτομίας, είχε θέμα  «Έχεις την Ιδέα που θα κάνει τον Στρατό μας Καλύτερο;».  Σκοπός της Διημερίδας ήταν , να δοθεί η δυνατότητα στο σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού του Στρατού Ξηράς (εν ενεργεία στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό, Οπλίτες Θητείας, Εθνοφύλακες), να καταθέσει πρωτοποριακές ιδέες και καινοτόμες πρακτικές, που θα συμβάλλουν αποφασιστικά στη διαμόρφωση του μέλλοντος του Στρατού μας.

ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ
Στη φωτογραφία, οι εθνοφύλακες του ΤΕΘ Ρόδου, Κανάκας Ιωάννης ο πρώτος από δεξιά, στη μέση ο Βομβύλας Αθανάσιος και αριστερά ο Αδαμίδης Δημήτριος.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ