Μεσολόγγι: Με το πρώτο φως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του άτυχου πιλότου Παναγιώτη Κεφαλά

Ξεκίνησαν με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες για τον εντοπισμό του άτυχου πιλότου Παναγιώτη Κεφαλά, μετά την πτώση του μονοκινητήριου αεροσκάφους του.
 
 
Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν πάλι οι έρευνες για τον εντοπισμό του πιλότου Παναγιώτη Κεφαλά του οποίου το μονοκινητήριο αεροπλάνο στο οποίο ήταν κυβερνήτης έπεσε στην θαλάσσια περιοχή κοντά στις εκβολές το Εύηνου ποταμού χθες το μεσημέρι και αγνοείται η τύχη του.
Οι έρευνες σταμάτησαν χθες λίγη ώρα μετά τη δύση του ηλίου, καθώς τα σωστικά συνεργεία δεν μπορούσαν λόγω του σκότους να συνεχίσουν τις προσπάθειες για τον εντοπισμό του Παναγιώτη Κεφαλά.
Στις έρευνες θα πάρουν και σήμερα μέρος βατραχάνθρωποι που έχουν έρθει από την Αθήνα, αεροσκάφος και ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας.
Το έργο του εντοπισμού του δυσχεραίνει το γεγονός, ότι εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων, στη θάλασσα έχει καταλήξει μεγάλη ποσότητα λάσπης και φερτών υλικών από τον Εύηνο ποταμό με αποτέλεσμα η ορατότητα να είναι περιορισμένη.
Ο Παναγιώτης Κεφάλας, εργαζόταν παλαιότερα ως μηχανικός και είναι απόστρατος στην Πολεμική Αεροπορία, με πιστοποίηση και για μαχητικά αεροσκάφη. Υπήρξε και καθηγητής Πανεπιστημίου. Είναι μέλος εθελοντικής ομάδας πιλότων, που επιτηρούν σε δάση, για πυρκαγιές, την καλοκαιρινή περίοδο. Είναι παντρεμένος, με 2 παιδιά, σε γυμνάσιο και δημοτικό.
 
Πηγή: patrastimes

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ