Μετατάξεις: Ποιοι ΕΜΘ και ΕΠΟΠ μπορούν να γίνουν υπαξιωματικοί (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Δείτε αναλυτικά τους πίνακες με τις μετατάξεις που αποφασίστηκαν με απόφαση Δ. Βίτσα για τους Εθελοντές Μακράς Θητείας (ΕΜΘ) και τους Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ.ΟΠ.)

Μια σειρά απο αποφάσεις που αφορούν το προσωπικό πήραν τις τελευταίες μέρες στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Η απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα αφορά την μετάταξη στο σώμα μονίμων υπαξιωματικών του ΠΝ, για 9 ΕΜΘ του Πολεμικού Ναυτικού με τουλάχιστον 5 χρόνια πραγματικής υπηρεσίας και 6 ΕΠΟΠ με τουλάχιστον 12 χρόνια πραγματικής υπηρεσίας και οι οποίοι έχουν πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι επιθυμούντες μετάταξη πρέπει να υποβάλλουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου αίτηση με επικυρωμένο αντίγραφο του πτυχίου τους.

Στην αξιολόγηση τους θα μετρήσουν ο βαθμός αποφοίτησης του ενδιαφερόμενου απο τα σχολεία της ειδικότητας του και οι πειθαρχικές ποινές την τελευταία δεκαετία.

Θα απορριφθούν αναφέρει η απόφαση όσοι υποβάλλουν αίτηση και έχουν αμετάκλητα καταδικαστεί για κακούργημα, κλοπή, υπεξαίρεση, απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, κτλ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ:Άδειες στρατιωτικών: Αυτές είναι όλες οι αλλαγές (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Στους πίνακες που υπάρχουν στο έγγραφο περιγράφονται οι θέσεις που θα καλυφθούν και αφορούν διαχειριστες λογιστικού, διαχειριστές υλικού, ηλεκτρονικών υπολογιστών και δικτύων, τεχνικούς μηχανολογικών συστημάτων,ηλεκτρολόγους, τεχνικούς αυτομάτων συστημάτων, τεχνικούς μηχανολογικών συστημάτων, κτλ

Τα πτυχία που χρειάζονται είναι ηλεκτρονικών μηχανικών / ηλεκτρονικής, οικονομικών επιστημών, λογιστικής, μηχανολογίας, ναυπηγικής, αεροναυπηγικής, ιστορίας, ανθρωπιστικών σπουδών, ευρωπαικού πολιτισμού, επιστημών πληροφορικής, κτλ

Οι μεταταχθέντες εγγράφονται στην επετηρίδα της νέας ειδικότητας τους μετα τους υπηρετούντες ομοιόβαθμους τους και εξομοιώνονται πλήρως με τους τελευταιους ως πρός τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα τους, πλην αυτών της μετάταξης.

Δείτε το έγγραφο με την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας και τα παραρτήματα που την συνοδεύουν.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ντροπή τους! Μόνο ντροπή! Αισχρός ο νόμος,. Οι σύμβουλοι και ο νομοθέτης! Τόση κακία από την διοίκηση σε Μόνιμους μη παραγωγικών ( μη χέσω) σχολών δεν μπορώ να βρω πουθενά.
    Νομιμοποιούν Μόνιμους! Και παράλληλα, τους κρατούν στον ίδιο ιεραρχικό βαθμό ως πτυχιούχους για έως 11 χρόνια σε αντίθεση με μη πτυχιούχους, οι οποίοι προάγονται κανονικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ