Μεταθέσεις στρατιωτικών: Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η ΠΟΕΣ ζητάει από το υπουργείο Παιδείας παράταση εγγραφής των μαθητών και όχι επίσπευση μεταθέσεων!


 

Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

Θα μπορούσε να είναι ανέκδοτο, αλλά είναι θλιβερή πραγματικότητα! Λίγο μετά την δημοσιοποίηση του προβλήματος που αντιμετωπίζουν με τις εγγραφές των παιδιών τους οι στρατιωτικοί, η ΠΟΕΣ έδωσε στη δημοσιότητα μια επιστολή της προς το υπουργείο Παιδείας.

Με αυτή την επιστολή ζητάει ουσιαστικά από το υπουργείο Παιδείας την παράταση της ημερομηνίας εγγραφής των παιδιών στα πρωτοβάθμια σχολεία, επειδή οι στρατιωτικοί δεν θα έχουν μάθει τις μεταθέσεις τους.

Η επιστολή απευθύνεται προς το υπουργείο Παιδείας και όχι όπως θα ήταν πιο ορθό προς το υπουργείο Εθνικής Άμυνας (γιατί άραγε;).


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταθέσεις στρατιωτικών: Τι πρόβλημα προέκυψε!


Όπως πολύ σωστά σχολίαζαν στρατιωτικοί, το λογικό θα ήταν η ΠΟΕΣ να απευθυνθεί στο υπουργείο και στα Γενικά Επιτελεία και να ζητήσει για το καλό των στρατιωτικών και των οικογενειών τους, τα συμφέροντα των οποίων διατείνεται ότι θέλει να εκπροσωπήσει, να  γίνουν άμεσα οι μεταθέσεις και να μάθουν τα στελέχη έγκαιρα που θα πάνε.

Το γεγονός ότι δεν έχει δημοσιοποιήσει (μέχρι την ώρα που δημοσιεύεται αυτό το κείμενο) κάτι τέτοιο, βάζει σε σκέψεις αρκετούς στρατιωτικούς.

Εκτός και αν δημοσιοποιήσει κι άλλη επιστολή, αφού διαβάσει πάλι το δημοσίευμά μας!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταθέσεις στρατιωτικών: Υπάρχει ανάγκη να γίνουν άμεσα λέει η ΕΣΠΕΘ


 

ΠΟΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ