ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ Στρατιωτικών: Τι υπογράφει ο ΑΝΥΕΘΑ Δ. Βίτσας

Πέφτουν οι πολυπόθητες υπογραφές για τις ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ στρατιωτικών. Ο Δημήτρης Βίτσας ζήτησε να του πάνε τους φακέλλους στο σπίτι

 

Τους φακέλλους με τις μεταθέσεις των στρατιωτικών ζήτησε να λάβει στο σπίτι του όπου αναρρώνει μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας.

Οι στρατιωτικοί προσδοκούν έτσι να δοθεί ένα τέλος στην αναμονή για να μπορέσουν να ετοιμαστούν για την μετακόμιση, τόσο αυτοί όσοι και οι οικογένειές τους.

Ο Αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος είναι και αρμόδιος για θέματα προσωπικού, καταλάβαινε αυτή την αγωνία κι έτσι παρά την κατάσταση της υγείας του ζήτησε να του πάνε τους φακέλλους στο σπίτι προκειμένου να τους υπογράψει.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες σε πρώτη φάση η υπογραφή αφορά τις μεταθέσεις μέχρι και τον βαθμό του Λοχαγού, ενώ πρόθεσή του είναι να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο.

Σε ετοιμότητα είναι και ο μηχανισμός του ΓΕΣ προκειμένου να μεταδώσει άμεσα τις μεταθέσεις σε όλη την Ελλάδα και να ανακουφιστούν τα στελέχη από την αγωνία.

Πάντως η “γραμμή” είναι οι μεταθέσεις να μην είναι μεγάλης έκτασης, λόγω περιορισμένων οικονομικών.
ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ