Στρατός Ξηράς: «Κυνηγώντας» τις μεταθέσεις – Ποιες κοινοποιήθηκαν – Τι γίνεται με τις υπόλοιπες

ΕΒΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ

Μεταθέσεις Στρατού Ξηράς: Ποιες κοινοποιήθηκαν σήμερα στις μονάδες και τους σχηματισμούς. Τι γίνεται με τις υπόλοιπες που έχουν καθυστερήσει.

 

Δύο ημέρες μετά το Πάσχα και εν αναμονή των μεταθέσεων παραμένουν τα στελέχη του Στρατού Ξηράς, καθώς η πανδημία του κορονοϊού έχει πάει πίσω όλες τις διαδικασίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του armynow.gr πριν από λίγες ώρες κοινοποιήθηκαν στους σχηματισμούς και τις μονάδες οι μεταθέσεις εξωτερικού και Κύπρου για τα ανώτατα στελέχη του Στρατού Ξηράς.

Μετά και αυτήν την κοινοποίηση, αυτές που ακολουθούν είναι οι μεταθέσεις Συνταγματαρχών Όπλων και Σωμάτων του Στρατού Ξηράς, οι οποίες όμως όπως μαθαίνουμε δεν έχουν υπογραφεί ακόμα από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, ενώ έχουν «πάει και έρθει» αρκετές φορές από το ΥΠΕΘΑ στο ΓΕΣ και πίσω.

Σύμφωνα με πληροφορίες το άλλο συμβούλιο που έχει ολοκληρωθεί είναι αυτό για τις θέσεις Διοικητών μονάδων στο βαθμό του Αντισυνταγματάρχη, ωστόσο και αυτές οι αποφάσεις δεν έχουν υπογραφεί ακόμα από τον ΥΕΘΑ.

Τώρα που τελείωσαν και οι γιορτές του Πάσχα, αν όλα πάνε καλά θα πρέπει να πάρουν σειρά τα υπόλοιπα συμβούλια μεταθέσεων, καθώς όπως γράψαμε έχουν ήδη καθυστερήσει. Να σημειωθεί ότι το θέμα των μεταθέσεων που απασχολεί κάθε χρόνο τα στελέχη είναι πάρα πολύ σοβαρό, καθώς αφορά πολλές χιλιάδες κόσμου, αφού μαζί με τα στελέχη είναι και οι οικογένειές τους που πάρα πολλές φορές τους ακολουθούν. Οπότε με την έγκαιρη ανακοίνωση των μεταθέσεων, οι οικογένειες των στρατιωτικών μπορούν να κάνουν έγκαιρα τον προγραμματισμό τους (σχολεία, μετακομίσεις, κ.α.).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ