ΜΕΤΡΟ: Οι Ευέλπιδες ήταν Ναυτικοί δόκιμοι και δεν είχαν εισιτήριο!

Τι κατέγραψαν οι κάμερες στο Μετρό; Οι Ευέλπιδες ήταν Ναυτικοί Δόκιμοι, απαντά η ΣΤΑΣΥ και υποστηρίζει ότι δεν είχαν εισιτήριο! Δείτε την ανακοίνωση

Ανακοίνωση – απάντηση στον σάλο που δημιουργήθηκε με τον έλεγχο σε Ευέλπιδες, ο οποίος έγινε και ερώτηση στη Βουλή, δίνει η ΣΤΑΣΥ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο έλεγχος στους “Ευέλπιδες” σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αφορά τον έλεγχο που έγινε στο μετρό της Πανόρμου και οι ελεγχόμενοι ήταν Ναυτικοί Δόκιμοι, οι οποίοι δεν είχαν εισιτήριο.

 

Στην ανακοίνωση της η ΣΤΑΣΥ γράφει οτι “με αφορμή δημοσιεύματα, αλλά και τις δηλώσεις των βουλευτών κυρίων Δ. Καμμένου και Αδωνι Γεωργιάδη, αναφορικά με τον έλεγχο εισιτηρίων σε ένστολους φοιτητές στρατιωτικής σχολής, θέλουμε να επισημάνουμε τα εξής:

Την Παρασκευή 5/5/2017, στον σταθμό Πανόρμου και ώρα 15:30, διενεργήθηκε έλεγχος σε τέσσερις φοιτητές της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων και όχι της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, όπως αναφέρεται σε όλα τα δημοσιεύματα και αυτό πιστοποιείται από τα συστήματα καταγραφής του σταθμού.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι οι τρεις εκ των τεσσάρων δεν είχαν εισιτήριο ή κάρτα απεριορίστων διαδρομών.
 

Οι δύο ισχυρίστηκαν ότι με την επίδειξη της υπηρεσιακής του ταυτότητας δικαιούνται δωρεάν μετακίνηση (δικαιούνται, σύμφωνα με τα οριζόμενα από τον ΟΑΣΑ, μειωμένο εισιτήριο όπως όλοι οι φοιτητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης), ενώ ο τρίτος ότι το… έχασε.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου οι δύο ελεγκτές δέχθηκαν φραστική επίθεση από δύο επιβάτες, οι οποίοι τους κατηγόρησαν ότι κακώς γίνεται έλεγχος σε ένστολους.

Αντιθέτως δεν έχει καταγραφεί κανενός είδους επεισόδιο μεταξύ των φοιτητών της Σχολής και των ελεγκτών.

Τέλος, θέλουμε να επισημάνουμε ότι ο τομέας ελέγχου κομίστρου στελεχώνεται από μόνιμους μισθωτούς εργαζόμενους της εταιρείας μας και όχι από προσωπικό ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης, όπως εκ παραδρομής αναφέρθηκε από τον κ. Δ. Καμμένο.”
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ