Μήνυμα αποτροπής από τους Εφέδρους στο Παλαιό Φάληρο – ΦΩΤΟ

Δυναμική η παρουσία του Συνδέσμου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (Π.Σ.Ε.Ε.Δ) και του Συνδέσμου Αθηναίων Καταδρομέων (Σ.Α.Κ) στην παρέλαση.

 

 

Μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (Π.Σ.Ε.Ε.Δ) και του Συνδέσμου Αθηναίων Καταδρομέων (Σ.Α.Κ) παρέλασαν χθες 25η Μαρτίου στο δήμο Παλαιού Φαλήρου στέλνοντας το δικό τους μήνυμα αποτροπής.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωσή τους «οι ενεργοί Έφεδροι Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, Οπλίτες Καταδρομείς παρέλασαν για 18η φορά στο Παλαιό Φάληρο τιμώντας τους Επαναστάτες άνδρες του 1821 τους ΗΡΩΕΣ. Τότε η πατριδα μας δεν είχε Τακτικό Στρατό, δεν είχε Πολεμικά Καράβια απέναντι στην Οθωμανική Τουρκική Κυριαρχία. Είχε Ψυχη όμως και περίσσια Λεβεντιά για Επανάσταση και Λευτεριά».

«Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια Σκλαβιά και φυλακή, λέει ο Ποιητής μας κι έγινε ο ξεσηκωμός και με θυσία και Πόλεμο Επαναστατικό χωρίς Στρατό χωρις Πολεμικό Ναυτικό με μπουρλοτιέρικα σιτοκάραβα , ο Λαός μας ξεσηκώθηκε με νύχια και με δόντια νηστικοί πολεμήσαμε σηκώσαμε κεφάλι και Νικήσαμε τους διώξαμε στον αγύριστο και ηρθε ,ηρθε η Λευτερια.


Σήμερα παλι ο Τουρκικός Επεκτατισμός μας Απειλεί θελει παλι τα παλθα συνορα της Καρδιας του ….προετοιμάζεται , εξοπλίζεται – εμεις πρεπει γρηγορα και παλι να οργανωθούμε ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ. ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΙ να ειμαστε ετοιμοι Λαός εφεδροι Επιστρατοι και Στρατος Ενοπλες Δυναμεις μας ετοιμοι , να αντισταθούμε στις εύκολες απειλές τους ,και ενωμενοι εκπαιδευμένοι και αποφασισμένοι αν χρειαστεί να τους Πολεμήσουμε και να τους νικήσουμε και πάλι», καταλήγει ο ΣΕΕΔ και ο ΣΑΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ