ΜΤΣ: Επιστρέφεται η προμήθεια των τεσσάρων ευρώ!

Τι έγινε και θα επιστραφεί η προμήθεια των τεσσάρων ευρώ που παρακρατήθηκε χθες κατά την καταβολή του μερίσματος από το ΜΤΣ;

 

 

Mετά από το σάλο που δημιουργήθηκε χθες 29 Ιανουαρίου 2018 με την χρέωση τραπεζικής προμήθειας εμβάσματος τεσσάρων ευρώ στην καταβολή του μερίσματος ΜΤΣ, το ΔΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι η Eurobank που έκανε και τις πληρωμές θα πιστώσει στους λογαριασμούς το χρηματικό ποσό που παρακρατήθηκε ως προμήθεια εσφαλμένα.

Συγκεκριμένα όπως ανακοινώνει ο ΠΣΑΕΜΘ μετά από επικοινωνία που είχε με την τράπεζα ενημερώθηκε ότι η επιβολή προμήθειας οφείλεται σε λάθος εντολή πληρωμής από το ΜΤΣ.

Όλη η ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας:

Το ΔΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας, μετά από το πρόβλημα που προέκυψε την 29 Ιαν.2018 με την χρέωση τραπεζικής προμήθειας εμβάσματος στην καταβολή του μερίσματος ΜΤΣ Φεβρ.2018, επικοινώνησε με την αρμόδια υπηρεσία της EUROBANK και ενημερώνει τους συναδέλφους για τα παρακάτω:

  1. Η επιβολή προμήθειας οφείλεται σε λάθος εντολή πληρωμής από το Μ.Τ.Σ

2. Η Eurobank αφού εντόπισε το πρόβλημα μετά τις οχλήσεις μας, θα πιστώσει στους λογαριασμούς το χρηματικό ποσό που παρακρατήθηκε ως προμήθεια εσφαλμένα.

Για το ΔΣ

Πρόεδρος                                                              Γραμματέας
Παναγιωτου Δημήτριος                                                 Καραγιάννης Χαράλαμπος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ