Να μίλησει με την αεροπορία ο Φίλης, λέει ο Καμμένος

Στην Πολεμική Αεροπορία θα πάει ο Νίκος Φίλης για εξηγήσεις για τα μαχητικά αεροσκάφη σύμφωνα με τα όσα είπε ο Πάνος Καμμένος.

Πως δεν τον ενοχλεί η τοποθέτηση του Νίκου Φίλη στην επιτροπή εξοπλιστικών της Βουλής υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας σε δημοσιογράφους στην βουλή.

Θα συζητήσει ο ίδιος με αυτούς που λένε ότι χρειαζόμαστε τα αεροσκάφη, με τους στρατιωτικούς είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός στους δημοσιογράφους και τόνισε ότι εμείς τιμές ζητήσαμε, από εκεί και πέρα θα ενημερωθεί η Βουλή και θα αποφασίσει το ΚΥΣΕΑ.

Απαντώντας και έτσι εμμέσως στο αίτημα του Νίκου Φίλη και της αντιπολίτευσης για διάλογο πριν να κάνει κινήση η Ελλάδα ο υπουργός είπε πως: Δεν αποφασίζει πλέον ο υπουργός θέλοντας να αναδείξει οτι αν και εφόσον η αγορά των F-35 προχωρήσει πριν την αγορά θα αποφασίσει η βουλή.

Ο ίδιος μάλιστα σημείωσε με νόημα πως «Έχω καλή συνεργασία με τον πρωθυπουργό. Έχουμε τις διάφορες μας, αλλά ο καθένας κρατάει τις θέσεις του και στις διαφωνίες επίσης τα βρίσκουμε και ψηφίζουμε κατά συνείδηση».

Σχετικά με το άνοιγμα του Ν. Φίλη στη Δημοκρατική Συμπαράταξη για μετεκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Πάνος Καμμένος επέλεξε να απαντήσει με τον αστεϊσμό: Εμείς πάντως πλενόμαστε, δεν έχουμε πρόβλημα

 

Προσφυγικό τέλος

Ο υπουργός εκτίμησε και πως το προσφυγικό έχει τελειώσει πια ως πρόβλημα, γιατί οι 95 από τους 100 που εισέρχονται στη χώρα μας έχουν πλέον το προφίλ του οικονομικού μετανάστη.

Τέλος σε ότι αφορά τα ναυπηγεία η πρόταση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας είναι τα τα πάρει το υπουργείο και να τα δώσει στο Πολεμικό Ναυτικό για να τα διοικήσει απο τώρα και στο μέλλον για όσο χρειαστεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ