Πώς έφτιαχναν ναρκωτικά για τζιχαντιστές στον Ασπρόπυργο! ΒΙΝΤΕΟ

Αποκλειστικά πλάνα της ΕΡΤ από τη μονοκατοικία όπου η εγκληματική οργάνωση είχε στήσει το εργαστήριο και παρασκεύαζε τα ναρκωτικά για τζιχαντιστές!


 

Στην περιοχή του Λουτρόπυργου στη Νέα Πέραμο, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης παρασκεύαζαν τα επικίνδυνα χάπια CAPTAGON, το ναρκωτικό του ISIS. Μία πλήρης μονάδα, σε πλήρη λειτουργία.

Οι πληροφορίες έφτασαν στο ΣΔΟΕ από τη Δίωξη Ναρκωτικών των Ηνωμένων Πολιτειών. Αλβανοί πολίτες παρασκεύαζαν τα λεγόμενα χάπια των τζιχαντιστών.

Τα χάπια μεταφέρονταν με το φορτηγό, μέσα σε αριστοτεχνικά φτιαγμένες κρύπτες. Θα κατέληγαν στη Μέση Ανατολή, στη Συρία, με πρώτο σταθμό, την Τουρκία.

635.000 χάπια παρασκευάστηκαν μέσα σε 10 ημέρες. Και υπήρχαν οι πρώτες ύλες για τουλάχιστον ακόμη μία παρτίδα. Κάθε χάπι στη μαύρη αγορά κοστίζει 20 ευρώ, όλο το φορτίο 10 εκατομμύρια.

Το φορτίο ήταν έτοιμο να φύγει.

https://youtu.be/T6GGXtMFh1w

Σε αποθήκη στο Κορωπί είχαν κρύψει το υπερσύγχρονο ταχύπλοο 12,5 μέτρων. Είχε επιπλέον δεξαμενή καυσίμων και δύο μηχανές 500 ίππων η κάθε μία ώστε να αναπτύσσει ταχύτητες μέχρι και 70 μιλίων την ώρα, προκειμένου να περάσουν αυτά τα χάπια στα παράλια της Τουρκίας.

Πηγή: ΕΡΤ1,

Ρεπορτάζ: Χρύσα Παπασταύρου, Γιώργος Γεραφέντης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ