Το ΝΙΜΤΣ βελτιώνεται – Τι έρχεται για Υπαξιωματικούς

Η προσπάθεια για βελτίωση είναι διαρκής στο ΝΙΜΤΣ. Κατά την επίσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΣ βγήκαν ειδήσεις.

H συνάντηση της αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (ΠΟΣ), αποτελούμενης από τον Πρόεδρο Ταξχο εα Β. Νικολόπουλο και τον Ταμία Αντγο εα Κ. Βερνίκο,  με τους Γενικό Διευθυντή του ΝΙΜΤΣ Ταξχο (ΥΙ) Γιαννακό Γεώργιο  και Υποδιευθυντή Σχη (ΥΙ) Βίλλια Κωνσταντίνο έβαλε στο τραπέζι όλα τα θέματα που απασχολούν τους Στρατιωτικούς οι οποίοι στην Αποστρατεία θέλουν να έχουν εξασφαλισμένες παροχές Υγείας υψηλού επιπέδου.

Ενδεικτικά συζητήθηκαν  η  συνταγογράφηση, η τήρηση της προτεραιότητας στα μέλη, η λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου, η μείωση του χρόνου μου μεσολαβεί για ραντεβού, η διατήρηση του ιατρείου Παπάγου, η εξυπηρέτηση δικαιώματος ΝΙΜΙΤΣ στα περιφερειακά στρατιωτικά νοσοκομεία, η δυνατότητα νοσηλείας και εξυπηρέτησης των ανασφάλιστων τέκνων αποστράτων, η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών….

Ο Γενικός Διευθυντής του ΝΙΜΤΣ τοποθετήθηκε σε όλα τα θέματα που τέθηκαν και επιπλέον ανέλυσε τα προβλήματα, αλλά και τις ενέργειες που γίνονται για επίλυσή τους. Επίσης περιέγραψε το σχεδιασμό για βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών του Νοσοκομείου. Αναλυτικότερα αναφέρθηκε στα παρακάτω:

  • Εκσυγχρονίζεται η μηχανογραφική υποδομή και ολοκληρώνεται το ηλεκτρονικό σύστημα για τα ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία.
  • Τηρείται η προτεραιότητα των Μελών στα εξωτερικά ιατρεία με την τήρηση 75- 25 %.
  • Γίνεται προσπάθεια αναβάθμισης των κλινικών.
  • Θα προωθηθεί η επέκταση του δικαιώματος νοσηλείας και σε  Υπαξιωματικούς.
  • Διατηρείται το ιατρείο στου Παπάγου και θα επιδιωχθεί να αποστέλλονται διάφορες ειδικότητες ιατρών.
  • Υπάρχει θετική πρόθεση εξυπηρέτησης των ανασφάλιστων τέκνων αποστράτων, για την οποία απαιτείται νομοθετική ρύθμιση.
  • Υπάρχει στόχος κατασκευής νέου κτιρίου για τις ανάγκες των εργαστηρίων.ΠΟΣ ΝΙΜΤΣ

Η συνάντηση, διάρκειας περίπου μιάμισης ώρας, όπως έκανε γνωστό η ΠΟΣ διεξήχθηκε σε εξαιρετικό και εποικοδομητικό κλίμα και θα ακολουθήσει περαιτέρω συνεργασία της Ομοσπονδίας με το ΝΙΜΤΣ, αλλά και πληρέστερη ενημέρωση των Μελών της ΠΟΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ