ΝΙΜΤΣ: Μεγάλη προσπάθεια για την αποκατάσταση των κτιρίων του Νοσοκομείου

ΝΙΜΤΣ

Το Νοσηλευτικό Ίδρυμα του Μετοχικού Ταμείου Στρατού έχει αποστολή να περιθάλπτει τα απόστρατα στελέχη και τις οικογένειες όλων των στρατιωτικών.

Αποδόθηκε από το ΥΠΕΘΑ την περασμένη εβδομάδα για την κάλυψη των εκτάκτων αναγκών νοσηλείας που μπορεί να προκύψουν από την πανδημία που οφείλεται στον COVID-19.

Όμως η κατάσταση στον νοσοκομείο ήταν μάλλον αποκαρδιωτική από την πλευρά των εγκαταστάσεων και ειδικότερα οι κτιριακές υποδομές ήταν πραγματικά για κλάματα. Το ΥΠΕΘΑ μετά από επιθεώρηση ειδικών στις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου προχώρησε σε δραστικές κι άμεσες ενέργειες.

Μετατέθηκε νύχτα, στην κυριολεξία, έμπειρος και ικανός αξιωματικός του Μηχανικού για ν’ αναλάβει τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του νοσοκομείου ενώ η πολιτική υπάλληλος που είχε την ευθύνη μέχρι τη στιγμή εκείνη ανέλαβε άλλο πόστο εκτός νοσοκομείου. Η έκπληξη ήταν η αποστρατεία του έως το τέλος της περασμένης εβδομάδας του Γενικού Διευθυντή του νοσοκομείου, ενός εξαιρετικού επιστήμονα κατά τα άλλα. Ο ορισμός νέου Γενικού Διευθυντή έγινε κι αυτός πραγματικά εν μία νυχτί.

Στρατιωτικά συνεργεία εργάζονται νυχθημερόν στο νοσοκομείο για την αποκατάσταση των χώρων του νοσοκομείου προκειμένου να είναι σε θέση να υποδεχτεί σημαντικό αριθμό ασθενών και να είναι σε θέση να τους νοσηλεύσει αποτελεσματικά. Παράλληλα είναι σε εξέλιξη μελέτη για τη συνέχιση των επισκευών και τη συντήρηση εξοπλισμού κι εγκαταστάσεων.

Φαίνεται πως η υγειονομική κρίση που περνάμε έχει και μερικές θετικές συνέπειες, αν και ο τρόπος που υλοποιούνται κάποιες δράσεις δεν είναι πάντα ο ιδανικός αλλά ο εφικτός.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αφου γεμισατε το νιμιτσ πολιτικο προσωπικο τι περιμενατε? Αφου δν εχει πεσει ακομα τυχεροι ειμαστε. Αντε τωρα τα κοροιδα οι ενστολοι του μχ να αναστηλωσουν το ερειπιο….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ