Νομοσχέδιο ΥΠΕΘΑ: Πρόταση τροπολογίας από τους ΕΜΘ

Πρόταση τροπολογίας στον ΥΕΘΑ και στους βουλευτές κάνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων ΕΜΘ προκειμένου να ενταχθεί στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ

 

 

Πρόταση τροπολογίας κατέθεσαν οι Εθελοντές Μακράς Διαρκείας σχετικά με το νέο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Να σημειωθεί το νομοσχέδιο του ΥΕΘΑ που κατατέθηκε στη Βουλή και αναμένεται να ψηφιστεί την επόμενη εβδομάδα, ρυθμίζει θέματα σταδιοδρομίας και εξέλιξης στελεχών, θέματα οικονομικής μέριμνας και λογιστικού και συνιστά κοινό σώμα οικονομικών επιθεωρητών και υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων.

Η επιστολή που στέλνουν στον υπουργό Εθνικής Άμυνας  και σε βουλευτές είναι η εξής:

Προς: κ.Υπουργό Εθνικής Άμυνας

ΘΕΜΑ: Κατάθεση τροπολογίας στο κατατεθέν ΣΝ «Ρυθμίσεις περί σταδιοδρομίας και εξέλιξης στελεχών και οικονομικής μέριμνας και λογιστικού των Ενόπλων Δυνάμεων, σύσταση Κοινού Σώματος Οικονομικών Επιθεωρητών και άλλες διατάξεις» του Υπουργείου Εθν.Αμυνας

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Σας υποβάλλουμε την παρακάτω πρόταση τροπολογίας που απαιτείται να κατατεθεί συμπληρωματικά στο κατατεθέν Σχέδιο Νόμου με τίτλο ́ ́Ρυθμίσεις περί σταδιοδρομίας και εξέλιξης στελεχών και οικονομικής μέριμνας και λογιστικού των Ενόπλων Δυνάμεων, σύσταση Κοινού Σώματος Οικονομικών Επιθεωρητών και άλλες διατάξεις» ώστε να επιλυθεί ένα χρόνιο αίτημα ε.α ΕΜΘ και ε.ε ΕΜΘ:

1.Απαιτείται η νομοθετική ρύθμιση με την κατάθεση της παρακάτω τροπολογίας« Αντίκαθίσταται η παρ. 2 άρθρου 15 του Ν. 2936/2001, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 7παρ 1 του Ν. 3257/2004 ως εξής: «Ο χρόνος ασφάλισης τους στο Ι.Κ.Α. και στο Ι.Κ.Α. /Τ.Ε.Α.Μ. συνυπολογίζεται σύμφωνα με τις διατάξεις της διαδοχικής ασφάλισης. Ο χρόνος στρατιωτικής υπηρεσίας από την κατάταξη τους μέχρι τη δημοσίευση του νόμου αυτού αναγνωρίζεται ως χρόνος μετοχικής σχέσης στα Ταμεία Αλληλοβοήθειας χωρίς την καταβολή καμίας πρόσθετης κράτησης, για το χρονικό διάστημα της πενταετίας που υπηρετούσαν ως εθελοντές πενταετούς υπηρεσίας.»ώστε να επιλυθεί το θέμα με την καταβολή επιπρόσθετης εισφοράς 2% υπέρ των Ειδικών Λογαριασμών Αλληλοβοήθειας.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας σας παρακαλεί όπως συνδράμετε να δοθεί λύση στο δίκαιο αιτήμα των ε.α και ε.ε ΕΜΘ με την κατάθεση της παραπάνω τροπολογίαςστο κατατεθέν ΣΝ «Ρυθμίσεις περί σταδιοδρομίας και εξέλιξης στελεχών και οικονομικής μέριμνας και λογιστικού των Ενόπλων Δυνάμεων, σύσταση Κοινού Σώματος Οικονομικών Επιθεωρητών και άλλες διατάξεις».

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ κ.ΥΠΕΘΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΣΝ ΤΟΥ ΥΠΕΘΑ 29 ΣΕΠΤ 2017

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΣΝ ΤΟΥ ΥΠΕΘΑ 29 ΣΕΠΤ 2017

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ