Ο Α/ΓΕΣ στους νέους Δόκιμους Αξιωματικούς του ΣΞ της 2018 Δ΄ ΕΣΣΟ – ΦΩΤΟ

ΑΓΕΣ Τελετή Ονομασίας ΔΕΑ 2018 Δ΄ ΕΣΣΟ ΣΕΑΠ

Στην έδρα της ΣΕΑΠ, στο Ηράκλειο της Κρήτης, παρουσία του ΑΓΕΣ πραγματοποιήθηκε η τελετή ονομασίας των Δοκίμων Εφέδρων Αξιωματικών (ΔΕΑ) της 2018 Δ΄ ΕΣΣΟ

 

Παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018, η τελετή ονομασίας των Δοκίμων Εφέδρων Αξιωματικών (ΔΕΑ) της 2018 Δ΄ ΕΣΣΟ,  στην έδρα της Σχολής Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού (ΣΕΑΠ), στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο Αρχηγός, στον χαιρετισμό που απηύθυνε, μεταξύ άλλων:

– Προέτρεψε τους ονομασθέντες ΔΕΑ, οι οποίοι εισέρχονται με την νέα τους ιδιότητα στην οικογένεια του Στρατού Ξηράς, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να ανταποκριθούν στα σοβαρά καθήκοντα που θα τους ανατεθούν στις Μονάδες που τοποθετούνται.

– Ευχαρίστησε και συνεχάρη τους γονείς για τους λεβέντες που εμπιστεύτηκαν στην Πατρίδα μας.

– Συνεχάρη τους συμμετέχοντες για το υψηλό ηθικό και την άρτια οργάνωση της τελετής.

Οι ΔΕΑ, με τις στρατιωτικές γνώσεις που απέκτησαν μετά από φοίτηση 4 μηνών, στις Σχολές Εφαρμογής Όπλων – Σωμάτων και τη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού (ΣΕΑΠ), θα στελεχώσουν τις Μονάδες του Στρατού Ξηράς.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Πεζικού του ΓΕΣ Υποστράτηγος Γεώργιος Λιάκος, εκπρόσωποι πολιτικών και τοπικών αρχών του Νομού, αντιπροσωπείες στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, συγγενείς και φίλοι των ονομασθέντων ΔΕΑ, καθώς και πλήθος κόσμου.

ΑΓΕΣ Τελετή Ονομασίας ΔΕΑ 2018 Δ΄ ΕΣΣΟ ΣΕΑΠΑΓΕΣ Τελετή Ονομασίας ΔΕΑ 2018 Δ΄ ΕΣΣΟ ΣΕΑΠΑΓΕΣ Τελετή Ονομασίας ΔΕΑ 2018 Δ΄ ΕΣΣΟ ΣΕΑΠΑΓΕΣ Τελετή Ονομασίας ΔΕΑ 2018 Δ΄ ΕΣΣΟ ΣΕΑΠΑΓΕΣ Τελετή Ονομασίας ΔΕΑ 2018 Δ΄ ΕΣΣΟ ΣΕΑΠ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ