Ο Αρχηγός ΓΕΝ επιβράβευσε προσωπικό του ΠΝ για τις εξαιρετικές επιδόσεις και πράξεις του

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΥΣΗ

Προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού, για την εξαιρετική απόδοση και πράξεις τους καθόσον υπερέβησαν τα προβλεπόμενα και καλώς εννοούμενα υπηρεσιακά καθήκοντά τους αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση επιβράβευσε ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020.

Ειδικότερα, επιδόθηκε βραβείο Αριστείας και Εξαίρετων Πράξεων στους παρακάτω:

Πλωτάρχη (Μ) Ευάγγελο Κορρέ ΠΝ, που υπηρετεί στην Υδρογραφική Υπηρεσία, Αρχικελευστή (ΗΛ) Ελευθέριο Καστρίτη και Επικελευστή (ΗΛ) Χαράλαμπο Μαζαράκη που υπηρετούν στο ΥΓ-ΩΚ ΝΑΥΤΙΛΟΣ, διότι ως ομάδα εργασίας έφεραν εις πέρας επιτυχώς και προς όφελος της υπηρεσίας, εργασίες επί του ΥΓ-ΩΚ ΝΑΥΤΙΛΟΣ, που είχαν σαν αποτέλεσμα την επαύξηση της αξιοπιστίας υποσυστημάτων πλοίου καθώς και των συνθηκών διαβίωσης προσωπικού.

Αντιπλοίαρχο (Μ) Γεώργιο Περιστέρη ΠΝ, που υπηρετεί στο ΝΣ/ΔΤ, διότι συνέταξε και εξέδωσε για το ΠΝ, το Εκπαιδευτικό/Τεχνικό εγχειρίδιο με τίτλο «Μέτρηση και Ανάλυση Κραδασμών περιστροφικών μηχανών Π.Π», το οποίο αποτελεί ένα ιδιαίτερο χρήσιμο εκπαιδευτικό βοήθημα, ενώ παράλληλα θα αποτελέσει το βασικό εργαλείο, βάση του οποίου θα γίνονται πλέον οι αναλύσεις στις ληφθείσες μετρήσεις κραδασμών στα περιστροφικά μηχανήματα του ΠΝ.

Ανθυποπλοίαρχο (ΥΙ) Σπυρίδωνα Πέππα ΠΝ που υπηρετεί στο Α/Γ ΙΚΑΡΙΑ, Κελευστή (Β/ΝΟΣ) Κυριακούλα Ζαφειροδήμου που υπηρετεί στο Α/Γ ΛΕΣΒΟΣ, διότι την 18 Οκτωβρίου 2019, κατά την διάρκεια της απογευματινής υπηρεσίας στο θεραπευτήριο του ΤΟΣΚΕΔΠ Σκαραμαγκά, παρείχαν επείγουσα ιατρική βοήθεια σε άρρεν νεογνό 13 ημερών, το οποίο προσήλθε με εικόνα αναπνευστικής δυσχέρειας και shock που προκλήθηκε από εισρόφηση μεγάλης ποσότητας ύδατος, με αποτέλεσμα να καταστεί δυνατή η ασφαλής μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Ανθυποπλοίαρχο (ΥΙ) Σπυρίδωνα Πέππα ΠΝ που υπηρετεί στο Α/Γ ΙΚΑΡΙΑ, Ανθυπασπιστή (Β/ΝΟΣ) Νικόλαο Τζιέρη που υπηρετεί στο ΝΝΣ, διότι την 28 Απριλίου2019 κατά την διάρκεια της υπηρεσίας στο θεραπευτήριο του ΤΟΣΚΕΔΠ Σκαραμαγκά, παρείχαν αποτελεσματική ιατρική βοήθεια σε επίτοκη 28 ετών, η οποία προσήλθε σε κατάσταση τοκετού, με αποτέλεσμα να καταστεί δυνατή η ασφαλής μεταφορά της μητέρας και του νεογνού στο νοσοκομείο.

Ανθυποπλοίαρχο (ΥΙ) Ειρήνη Οκουτσίδου ΠΝ που υπηρετεί στο Α/Γ ΛΕΣΒΟΣ, Αρχικελευστή (Β/ΝΟΣ) Ελένη Χάρακα που υπηρετεί στο ΝΝΣ, διότι την 02 Αυγούστου 2019 κατά την διάρκεια της υπηρεσίας στο θεραπευτήριο του ΤΟΣΚΕΔΠ Σκαραμαγκά, παρείχαν αποτελεσματική ιατρική βοήθεια σε επίτοκη 25 ετών, η οποία προσήλθε σε κατάσταση τοκετού, με αποτέλεσμα να καταστεί δυνατή η ασφαλής μεταφορά της μητέρας και του νεογνού στο νοσοκομείο.

Μόνιμο Πολιτικό Υπάλληλο Χρήστο Δρακουλάκη που υπηρετεί στο ΝΚ/ΔΔ διότι συνέβαλε στην αναβάθμιση υποδομών της Λέσχης Υπαξιωματικών του Ναυστάθμου Κρήτης.- Πλωτάρχη (Ε) ε.α. Λυδία Καράπα διότι, εν αποστρατεία, παρείχε εθελοντική εργασία, συνδράμοντας στο έργο της καταλογογράφησης του ιστορικού αρχείου της Υπηρεσίας Ιστορίας Ναυτικού (ΥΙΝ).

Πλωτάρχη (Ε) ε.α. Λυδία Καράπα διότι, εν αποστρατεία, παρείχε εθελοντική εργασία, συνδράμοντας στο έργο της καταλογογράφησης του ιστορικού αρχείου της Υπηρεσίας Ιστορίας Ναυτικού (ΥΙΝ).

Α/ΓΕΝ ΠΕΤΡΑΚΗΣ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΥΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ