Ο Αρχηγός ΓΕΣ σε Μονάδες και Φυλάκια της 79 και 80 ΑΔΤΕ – ΦΩΤΟ

Μονάδες και Επιτηρητικά Φυλάκια σε Ικαρία, Φούρνους και Αγαθονήσι αλλά και Εθνοφύλακες σε  Λειψούς και Αρκιούς επισκέφτηκε ο Αρχηγός ΓΕΣ

Επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης (ΠΕ) της 79 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (79 ΑΔΤΕ «ΜΥΚΑΛΗ») και της 80 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (80 ΑΔΤΕ «ΚΩΣ») πραγματοποίησε ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019.

Τον Α/ΓΕΣ  συνόδευε ο Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ «ΑΙΓΕΑΣ»), Αντιστράτηγος Γεώργιος Δημητρόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ο Αρχηγός επισκέφθηκε την έδρα της Διοίκησης Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) ΙΚΑΡΙΑΣ όπου περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Στρατοπέδου «ΛΟΧΙΑ ΤΣΙΜΠΙΔΗ ΙΩΑΝΝΗ», ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητες και πραγματοποίησε ομιλία στο σύνολο του προσωπικού, τονίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελούν σε κοινωνικό και επιχειρησιακό επίπεδο.

Στη συνέχεια, ο Αρχηγός επισκέφθηκε τα Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ) «ΚΕΦΑΛΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ», «ΦΟΥΡΝΩΝ» και «ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ» στις νήσους Ικαρία, Φούρνοι και Αγαθονήσι αντίστοιχα, όπου επιθεώρησε τα τμήματα αμέσου επεμβάσεως των ΕΦ, διαπίστωσε την υψηλή διαθεσιμότητα των μέσων και το επίπεδο προσωπικού. Τέλος, επισκέφθηκε τον 2ο Λόχο Εθνοφυλακής του ΤΕ στις νήσους Λειψούς και Αρκιούς.

ΑΓΕΣ 79 και 80 ΑΔΤΕ
ΑΓΕΣ 79 και 80 ΑΔΤΕ
ΑΓΕΣ 79 και 80 ΑΔΤΕ
ΑΓΕΣ 79 και 80 ΑΔΤΕ
ΑΓΕΣ 79 και 80 ΑΔΤΕ
ΑΓΕΣ 79 και 80 ΑΔΤΕ
ΑΓΕΣ 79 και 80 ΑΔΤΕ
ΑΓΕΣ 79 και 80 ΑΔΤΕ
ΑΓΕΣ 79 και 80 ΑΔΤΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ