Ο Ερντογάν μιλάει πάλι για τις «σφαγές» της Σμύρνης για να απειλήσει

ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Νέος γύρος εμπρηστικών δηλώσεων από τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με αναφορές για μια ακόμα φορά στα γεγονότα της Σμύρνης.

Ειδικότερα, ο κ. Ερντογάν αναφέρθηκε στα γεγονότα του 1922 στη Σμύρνη, με αφορμή τη συμπλήρωση σχεδόν 100 χρόνων από τότε, τονίζοντας πως: «τα αδέρφια μου, ξέρουν καλά τι σημαίνει πόνος και κατοχή».

«Ήμασταν στη Σμύρνη την προηγούμενη μέρα. Πιστεύω ότι τα αδέρφια μου, γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει η κατοχή και ο πόνος της κατοχής» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος, ενώ έκανε ειδική μνεία στο ΡΚΚ.

«Το έθνος μας βλέπει πολύ καλά τις ύπουλες προθέσεις εκείνων που υπερασπίζονται μέλη των τρομοκρατικών οργανώσεων» ενώ πρόσθεσε ότι «χαλάσαμε τα όνειρά τους και παράλληλα θα χαλάσουμε και τα όνειρα παρόμοιων ενεργειών που γίνονται στα νοτιοανατολικά σύνορά μας».

«Εάν δεν σβήσετε τη φωτιά του τρόμου, μια μέρα σίγουρα θα εξαπλωθεί και σε εσάς. Χώρες που προτιμούν να συνεργάζονται με αιματηρούς τρομοκράτες παρά την Τουρκία, μία από τα παλαιότερα κράτη του κόσμου, θα χαθούν σε μια μαύρη τρύπα εκτός εάν αλλάξουν τη νοοτροπία τους», κατέληξε ο Τούρκος πρόεδρος.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο topics.gr

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ