Ο ΓΓ του ΥΠΕΘΑ Αντώνης Οικονόμου ανοίγει το γραφείο του στο Πολιτικό Προσωπικό

Τη δυνατότητα προσωπικής συνάντησης και επαφής δίνει ο ΓΓ του ΥΠΕΘΑ στο πολιτικό προσωπικό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Διαβάστε πότε και πως

 

Νέα μέθοδο επαφής με το πολιτικό προσωπικό του ΥΠΕΘΑ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη εγκαινιάζει ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ Αντώνης Οικονόμου ανοίγοντας την πόρτα του γραφείου του για να δώσει την δυνατότητα σε όποιους υπαλλήλους θέλουν να συζητήσουν και προσωπικά τα όποια ζητήματα αντιμετωπίζουν.

Η ανακοίνωση έρχεται λίγες ημέρες μετά την απόφαση όπου εκτός των άλλων αρμοδιοτήτων στον ΓΓ του ΥΠΕΘΑ περνάνε και αυτές του πολιτικού προσωπικού ώστε να αντιμετωπιστεί η γραφειοκρατία και οι καθυστερήσεις στην επίλυση ζητημάτων που αντιμετωπίζει το πολιτικό προσωπικό του υπουργείου.

Έτσι όπως ανακοινώθηκε «ο Γενικός Γραμματέας ΥΠΕΘΑ, κ. Αντώνιος Οικονόμου, στο πλαίσιο άσκησης των αρμοδιοτήτων του και της καλής συνεργασίας, θα δέχεται το πολιτικό προσωπικό του ΥΠΕΘΑ στο γραφείο του κάθε Τετάρτη από 10:00 έως 12:00, αρχής γενομένης από 2 Οκτ 2019».

Όπως ενημερώνει ακόμα στην ανακοίνωση: Για την πραγματοποίηση της συνάντησης είναι σκόπιμο να προηγείται η επικοινωνία με το ιδιαίτερο γραφείο του Γενικού Γραμματέα στο τηλέφωνο 210-6598225, χωρίς αυτό να αποτελεί προϋπόθεση.

Για τους υπαλλήλους που υπηρετούν σε Μονάδες και Υπηρεσίες της Βορείου Ελλάδας θα ακολουθήσει ενημέρωση για τη δυνατότητα συνάντησής τους με τον Γενικό Γραμματέα το πιθανότερο στη Θεσσαλονίκη, στην έδρα του Γ΄ΣΣ.

Η απόφαση αυτή μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί από τον ΓΓ του ΥΠΕΘΑ καθώς θα δώσει τη δυνατότητα και της προσωπικής επαφής του προσωπικού μαζί του πέραν της αυστηρής υπηρεσιακής. Σίγουρα η ανθρώπινη αντιμετώπιση προβλημάτων δείχνει και μια άλλη λογική και νοοτροπία που φαίνεται να ακολουθεί η νέα πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ και αυτό αν μη τι άλλο πρέπει να αναγνωριστεί.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ