Ο Καμμένος ζητάει ενιαίο συνδικαλιστικό φορέα στις ΕΔ – Αντίθετος με ρυθμίσεις για αντιρρησίες συνείδησης

Συνάντηση με τον Προεδρείο της ΠΟΜΕΝΣ είχε σήμερα ο Πάνος Καμμένος. Τι δήλωσε για τον στρατιωτικό συνδικαλισμό αλλά και για αντιρρησίες συνείδησης 
 
 
Κάλεσμα για ενωτικό σχηματισμό στο χώρο του στρατιωτικού συνδικαλισμού και αντίθετος σε κάθε προσπάθεια κομματικοποίησης έκανε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και πρώην ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος μετά την συνάντηση που είχε με το προεδρείο της ΠΟΜΕΝΣ. Ταυτόχρονα δήλωσε την αντιθεσή του στις ρυθμίσεις για τους για αντιρρησίες συνείδησης στο υπο κατάθεση Νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ.
Ειδικότερα ο Πάνος Καμμένος, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Μ.Ε.Ν.Σ) ανέφερε ότι «ενημερώθηκα για την πορεία επίλυσης των προβλημάτων, που ξεκινήσαμε από κοινού, από την πρώτη στιγμή, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας» και «ξεκαθάρισα ότι δεν χρειάζονται νομικές πρωτοβουλίες, που θα αλλοιώσουν τη θετική πορεία από το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε το 2016».
«Οποιεσδήποτε παρεμβάσεις προσπάθειας κομματικοποίησης θα με βρουν απόλυτα αντίθετο. Προτρέπω όλους, να προχωρήσουν σε ένα ενωτικό σχηματισμό, κάτω από έναν φορέα, με μόνο στόχο την επίλυση των προβλημάτων των στρατιωτικών. Διατύπωσα την πλήρη αντίθεσή μου για τις νέες ρυθμίσεις σχετικά με τους αντιρρησίες συνείδησης και δήλωσα ότι στη Βουλή θα στηρίξω τις ευεργετικές ρυθμίσεις που είχε το αρχικό νομοσχέδιο, το οποίο πρότεινα ως υπουργός», κατέληξε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ