Ο Μικρόκοσμος, ο Μακρόκοσμος, η φτήνεια και το ArmyNow

Η πάγια στρατηγική μας από τη στιγμή που δημιουργήθηκε αυτός ο ιστότοπος ήταν, και παραμένει, να παρέχει το κάτι διαφορετικό. Δεν αντιγράψαμε κανένα άλλο site και ιδίως δε χαριστήκαμε σε τίποτα και σε κανέναν.

Έχουμε άποψη και τη διατυπώνουμε ξεκάθαρα, δεν αβαντάρουμε πρόσωπα, δεν έχουμε κομματική ταυτότητα και ταυτόχρονα διαμορφώνουμε το περιβάλλον για να δημιουργήσουμε καινοτόμες υπηρεσίες.

Η στρατηγική μας αυτή έχει ενοχλήσει αρκετούς, έχει προκαλέσει αντιδράσεις ποικίλες και όχι πάντα μέσα στα όρια της νομιμότητας και της αβροφροσύνης. Όμως δε μας ενοχλεί όλο αυτό, κυρίως γιατί έχουμε χαράξει τη στρατηγική μας, έχουμε κάνει τον επιχειρησιακό σχεδιασμό μας και έχουμε θέσει τους στόχους μας.

Δεν ξέρουμε πολλούς άλλους στον ίδιο χώρο να έχουν πράξει το ίδιο, αλλά δε μας αφορά κιόλας. Παράλληλα, επιμορφωνόμαστε διαρκώς και φροντίζουμε με συνεχείς κινήσεις να βελτιστοποιούμε το σχεδιασμό μας και να πιάνουμε τους επιμέρους στόχους μας πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά.

Ως ανεξάρτητη δραστηριότητα μιας επιχείρησης που δεν έχει που δε στοχεύει στην πτωχευμένη, αναξιόπιστη και περιορισμένη Ελληνική αγορά, μαθαίνουμε από τα λάθη μας και διεκδικούμε χώρο στην ενημέρωση και στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης, όπως άλλωστε οφείλουμε να κάνουμε.

Ταυτόχρονα βρισκόμαστε σε συνεχή κινητικότητα έτσι ώστε να έχουμε πλήρη, ρεαλιστική και αντικειμενική εικόνα των εξελίξεων τη οποία διαθέτουμε και το προσωπικό αλλά και την τεχνογνωσία για να αναλύουμε τα δεδομένα και να “προβλέπουμε” κάποιες αντιδράσεις και ενέργειες.

Έχουμε γνώμονα των ενεργειών μας το κοινό καλό, δηλαδή το καλό της πατρίδας μας, μακριά από ακρότητες, ιδεοληψίες και καθωσπρεπισμούς. Δεν κινούμαστε στο μικρόκοσμο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, της πολιτικής και της διπλωματίας των κοντόφθαλμων κυβερνήσεων και του χρεωκοπημένου πολιτικού συστήματος.

Αντιθέτως, ενημερώνουμε και διαμορφώνουμε άποψη προσπαθώντας να εντάξουμε ότι συμβαίνει στην Ελλάδα στο μακρόκοσμο τους διεθνούς περιβάλλοντος. Αυτό είναι ακατανόητο σε πολλούς, κυρίους σε κείνους που δε μπορούν ή δε θέλουν να σκεφτούν και να ενεργήσουν με τον τρόπο αυτό.

Τέλος, δεν είμαστε φτηνιάρηδες στη κριτική που οφείλουμε να κάνουμε, είτε αυτή είνα αρνητική είτε είναι θετική. Ταυτόχρονα όμως δεν είμαστε υπερβολικοί. Όλοι όσοι βρίσκονται στο δημόσιο βίο έχουν θετικά και αρνητικά ενώ προβαίνουν σε επωφελείς και μη επωφελείς ενέργειες για το δημόσιο και το κοινό συμφέρον.

Η φτήνεια του γλυψίματος και της συκοφαντίας δεν είναι δικό μας χαρακτηριστικό. Υπάρχουν αρκετοί άλλωστε στο χώρο αυτό που ζουν είτε από ο ένα είτε από το άλλο.  Αυτά τα ολίγα για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα και να προχωρήσουμε εν συνεχεία στο πλάνο και στην επίτευξη των στόχων μας, οι οποίοι επίσης είναι ξεκάθαροι και σαφείς. Μπορούν κι άλλοι να πουν το ίδιο;

*Η παραπάω δημοσίευση αποτελεί μια αναφορά στον τρόπο λειτουργίας του παρόντος ενημερωτικού ιστότοπου καθώς και μια σύντομη περιγραφή της φιλοσοφίας του και στα συγκριτικά πλεονεκτήματα άλλων ιστοτόπων με παρόμοια θεματολογία.

armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ