Ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής με τους φύλακες των συνόρων στην Ήπειρο – ΦΩΤΟ

ΥΦΕΘΑ ΣΤΕΦΑΝΗΣ - ΗΠΕΙΡΟΣ

Τα μέτρα φύλαξης των συνόρων της Ελλάδας στην Ήπειρο επιθεώρησε ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής και συμμετείχε σε πλεύση επιτήρησης των συνόρων με πλωτό σκάφος του ΛΣ – ΕΛ.ΑΚΤ

 

Επίσκεψη στην περιοχή ευθύνης της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας, στην Ήπειρο, προκειμένου να ελέγξει τα μέσα και τις διαδικασίες επιτήρησης και ασφαλείας των συνόρων πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, το διήμερο της Πέμπτης 7 και Παρασκευής 8 Μαΐου 2020 .

Ο κύκλος των επισκέψεών του ξεκίνησε από το Επιτηρητικό Φυλάκιο (ΕΦ) «ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΟΥ» και ακολούθησαν οι επισκέψεις στα ΕΦ «ΚΑΚΑΒΙΑΣ», «ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΟΥ» και «ΚΑΤΩ ΑΕΤΟΣ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλκιβιάδης Στεφανής: Ελλάδα παντού. Με τις ΕΔ και τα ΣΑ να εξασφαλίζουν τη φύλαξη των συνόρων μας!

Επιπρόσθετα, βρέθηκε σε Τελωνεία, Συνοριακούς Σταθμούς, καθώς και Υπηρεσίες του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.) της περιοχής.

Τέλος, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρο, ενώ νωρίτερα συμμετείχε σε πλεύση επιτήρησης των συνόρων με πλωτό σκάφος του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. Κατά τη διάρκεια της πλεύσης πραγματοποιήθηκε και περίπλους στις Διαπόντιες νήσους.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider
armynow.gr google news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ