Οι πανελλήνιες εξετάσεις και οι μεταθέσεις των στρατιωτικών

Ευχές για τις πανελλήνιες εξετάσεις εκφράζει ο Ίλαρχος Γεώργιος Κυλινδρής εκλεγμένος Αντιπρόσωπος ΠΟΜΕΝΣ και  πρώην Μέλος ΔΣ ΕΣΠΕΛ και ταυτόχρονα θέτει το ζήτημα των μεταθέσεων στρατιωτικών που έχουν παιδιά στην Β και Γ λυκείου
 
 
 
Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελληνίων εξετάσεων θα ήθελα να ευχηθώ καλό κουράγιο και καλή επιτυχία στα παιδιά όλων των συναδέλφων.
Σίγουρα δεν είναι η τελευταία, ούτε η καθοριστική δοκιμασία της ζωής για τα παιδιά. Είναι όμως μια ευκαιρία να εισπράξουν τα οφέλη μιας μεγάλης κοπιαστικής και μακρόχρονης προσπάθειας.
Σήμερα εκατοντάδες μαθητές ρίχνονται στην μάχη των Πανελλαδικών εξετάσεων για μία θέση στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Κόποι χρόνων θα μετρηθούν σε μερικές σελίδες. Το βασικότερο αυτές τις στιγμές είναι να υπάρχει οικογενειακή ηρεμία.
Αυτήν την ηρεμία που οι περισσότερες οικογένειες προσπαθούν να διαφυλάξουν ως κόρη οφθαλμού αρκετές οικογένειες στρατιωτικών δεν μπορούν να την διατηρήσουν λόγω της ανακοίνωσης μιας απρόσμενης μετάθεσης.
Δυστυχώς η φοίτηση τέκνων στρατιωτικών στην Β και Γ λυκείου αποτελεί μόνο ενισχυτικό κριτήριο για τον μη ορισμό μετάθεσης εκείνη την χρονική περίοδο.
Εύχομαι του χρόνου το μέτρο να λάβει επιτακτικό χαρακτήρα ορισμού μη μετάθεσης του στελέχους όταν έχει παιδί που φοιτά στην Β ή Γ Λυκείου. Τα παιδιά είναι το Μέλλον αυτής της Χώρας και αξίζουν το καλύτερο. Ας τους προσφέρει ή υπηρεσία την ψυχική ηρεμία που τους στέρησε τα προηγούμενα χρόνια με τις συχνές μετακινήσεις και εναλλαγές σχολικού περιβάλλοντος λόγω μετάθεσης ώστε να πετύχουν τον στόχο τους Καλή Επιτυχία !!!
 
Ίλαρχος Κυλινδρής Γεώργιος
Εκλεγμένος Αντιπρόσωπος ΠΟΜΕΝΣ
Πρώην Μέλος ΔΣ ΕΣΠΕΛ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ