Ο τουρκικός Στρατός ετοιμάζεται να περάσει το ποτάμι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο τουρκικός Στρατός εκπαιδεύεται με ένταση για την διάβαση υδάτινου κωλύματος. Το Μηχανικό των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων επιδεικνύει τις δυνατότητές του.

Δεν είναι μόνο τα Ίμια που η Τουρκία πονοκεφαλιάζει την Αθήνα με τις ενέργειες του Πολεμικού Ναυτικού της αλλά και του λιμενικού / ακτοφυλακής της.

Πέρα απο το Αιγαίο όπου η Τουρκία «ασκείται» σε πραγματικές συνθήκες δοκιμάζοντας χρόνους, αντιδράσεις, μέσα και συμπεριφορές οι Ένοπλες Δυνάμεις της Τουρκίας διαφημίζουν και τις ικανότητες του στρατού τους.

Ο στρατός της Τουρκίας άλλωστε είναι για τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις η βασική δύναμη που καλείται να βγάλει τα κάστανα απο την φωτιά και έχει πάντα τον πρώτο λόγο.

Θέλοντας να στείλουν μήνυμα σε κάθε ενδιαφερόμενο για τις δυνατότητες τους οι Τούρκοι δημοσιοποίησαν μια σειρά απο φωτογραφίες απο άσκηση διάβασης υδάτινου κωλύματος.

Στις φωτογραφίες φαίνονται άρματα του τουρκικού στρατού να περνάνε ποτάμι στην Τουρκία αλλά και ενέργειες του μηχανικού για την υποστήριξη επιθετικής ενέργειας.

Όπως θα δείτε το μηχανικό του τουρκικού στρατού έχει αναπτύξει γέφυρες προκειμένου να γίνει η υπέρβαση του ποταμού και να περάσουν απέναντι ισχυρές ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας με άρματα με στόχο να επιχειρήσουν.

Στην άσκηση που έγινε παρουσία υποστράτηγου του τουρκικού στρατού μέρος πήρε η 54η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Πεζικού  και το Μηχανικό του 5ου Σώματος .

τουρκικός στρατός άσκηση Τουρκική άσκηση τουρκικός στρατός άσκηση

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ