Όταν η Σχολή Μηχανικού «συνάντησε» την ιστορία της – ΦΩΤΟ

Οι διατελέσαντες Διοικητές της Σχολής Μηχανικού επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της, προκειμένου να ενημερωθούν για τις δραστηριότητές της.
 
 
Οι διατελέσαντες Διοικητές στη Σχολή Μηχανικού επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Σχολής, την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017, καθώς και τη Διεύθυνση Μηχανικού του ΓΕΣ στο Λουτράκι, όπου ενημερώθηκαν για το έργο, τους στόχους και τις προοπτικές τους, καθώς και τις εξελίξεις που επήλθαν στο Όπλο του Μηχανικού, μετά την αποχώρησή τους από το Στράτευμα.
H επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο δράσης του Γενικού Επιτελείου Στρατού, κατά την οποία πρώην Διοικητές Σχολών και Κέντρων Εκπαίδευσης του Στρατού Ξηράς, πραγματοποιούν επισκέψεις στις Σχολές και στα Κέντρα που διοίκησαν, ενημερώνονται για τις δραστηριότητές τους, τις καινοτόμες δράσεις του προσωπικού τους, τις σύγχρονες εξελίξεις του Όπλων και των Σωμάτων, παρακολουθούν εκπαιδευτικές δραστηριότητες, συζητούν και ανταλλάσσουν απόψεις με τις Διοικήσεις των Σχολών και των Κέντρων.
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, θεωρεί ως ιδιαίτερα σημαντική την παραπάνω δράση, καθόσον οι εμπειρίες και οι γνώσεις των πρώην Διοικητών, οι οποίοι υπηρέτησαν τον Στρατό Ξηράς και την Πατρίδα επί σειρά ετών από νευραλγικές θέσεις, αποτελούν για όλους τους νεότερους πηγή πολύτιμων γνώσεων και ιδεών.

Η παραπάνω δράση έχει πραγματοποιηθεί στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών.
Τους διατελέσαντες Διοικητές της Σχολής Μηχανικού, υποδέχθηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Μηχανικού του ΓΕΣ, Υποστράτηγος Νικόλαος Λάλος και ο Διοικητής της Σχολής Μηχανικού, Ταξίαρχος Ηλίας Αρσένος.
 ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ