Όταν οι συνδικαλιστές των Ενόπλων Δυνάμεων ψάχνουν ρόλο

Η πρόσφατη ιστορία με το ΦΠΑ στα νησιά και την περικοπή του Προϋπολογισμού του ΥΠΕΘΑ ανέδειξε και άλλη μια παράμετρο: Το ρόλο του συνδικαλισμού.
Το έχουμε ξαναγράψει πολλές φορές πως μπορεί οι προθέσεις κάποιων στρατιωτικών να είναι και αγαθές αλλά και ιδιαιτέρως αλληλέγγυες προς τους συναδέλφους τους. Αλλά δεν είναι οι προθέσεις που κάνουν προκοπή. Είναι τ’ αποτελέσματα, κι εκεί οι στρατιωτικοί συνδικαλιστές δεν τα πάνε καλά.
Όταν θέλεις να έχεις αποτέλεσμα δε μπορείς παρά να είσαι δηκτικός και με σαφείς θέσεις και απόψεις. Όπως επίσης και να στρέφεσαι κατά εκείνων που πρέπει κι όχι εναντίον αυτών που δεν έχουν ουσιαστική ευθύνη. Για τον Προϋπολογισμό του ΥΠΕΘΑ μοναδικός υπεύθυνος είναι το ίδιο το Υπουργείο και κανείς άλλος, όπως κατά καιρούς διακήρυσε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος για να δημιουργεί εντυπώσεις.
Έτσι λοιπόν οι ΠΟΕΣ και ΠΟΜΕΝΣ και όλοι οι λοιποί συγγενείς οφείλουν να στραφούν εναντίον εκείνων που δέχτηκαν να κάνουν τις μειώσεις και τις πρότειναν κιόλας. Θα το δούμε αυτό από τους συνδικαλιστές ή θα κάνουν τους μουγκούς;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ