Πανελλαδικές 2020: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες – Πόσοι θα μπουν στις Στρατιωτικές Σχολές

ΣΣΕ ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟΙ 2020 ΞΙΦΟΙ

Πανελλαδικές 2020. Δείτε τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών 2020 εδώ.  Στρατιωτικές Σχολές. Ο αριθμός των εισακτέων ανά σχολή. Πόσοι θα μπούνε φέτος.

Ανακοινώθηκαν πριν από λίγη ώρα οι βαθμολογίες των υποψηφίων στις Πανελλαδικέες 2020, από τις οποίες και θα προκύψουν οι βάσεις των σχολών.

Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που αναρτώνται στα Λύκεια με τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών 2020 περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά του στοιχεία.

Όλοι οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών 2020 μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Σήμερα, εξάλλου, θα ανακοινωθούν στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ στις Πανελλαδικές 2020.

Όσον αφορά τις Στρατιωτικές Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΕΙ – ΑΣΣΥ) και τους εισακτέους σε αυτές:

Στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων φέτος θα εισαχθούν συνολικά 136 (Όπλα) και 34 (Σώματα) σύνολο 170.

Στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων φέτος θα εισαχθούν 23 (Μάχιμοι) και 11 (Μηχανικοί).

Στη Σχολή Ικάρων 43 (Ιπτάμενοι), 16 (Μηχανικοί) και 7 (Ελεγκτές Αεράμυνας).

Όσον αφορά τις ΑΣΣΥ, στη ΣΜΥ εισάγονται 146 (Όπλα), 49 (Σώματα) συνολικά 195, έξι λιγότεροι από πέρσι που ήταν 201.

Στη ΣΜΥΝ 75, και στη ΣΜΥΑ 177 συνολικά όπως και πέρσι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανελλαδικές 2020 – Στρατιωτικές Σχολές : Αυτός είναι ο αριθμός των εισακτέων – ΠΙΝΑΚΕΣ

Πανελλαδικές 2020: Από αύριο η κατάθεση των μηχανογραφικών

Από αύριο, Σάββατο 11-7-2020, μέχρι και την Παρασκευή 17-7-2020, όλοι οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών 2020 θα μπορούν πλέον να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ), στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams.it.minedu.gov.gr. Μετά την παρέλευση της προθεσμίας, κανείς υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό του δελτίο. Από το υπουργείο Παιδείας προτείνεται οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής, όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (εκτός από την προγραμματισμένη τους εφημερία) θα λειτουργήσουν μία επιπλέον ημέρα, η οποία θα ανακοινωθεί προσεχώς, για να υποστηρίξουν τους υποψηφίους των Πανελλελλαδικών 2020 στην ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ