Ο παράφρων Ερντογάν ζήτησε από μικρό κορίτσι να γίνει μάρτυρας! – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα περιστατικό που θυμίζει μαύρες εποχές συνέβει στην Τουρκία με πρωταγωνιστή ποιον άλλον από τον Ταγίπ Ερντογάν που επιστράτευσε ακόμα και μικρό παιδί.

 

 

Ξεπέρασε τα όρια της λογικής και αγγίζοντας τα όρια της παραφροσύνης, ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν ζήτησε από το έθνος να είναι σε εγρήγορση, κάλεσε μικρό κοριτσάκι στην εξέδρα, την ώρα της ομιλίας του, ντυμένο με παραλλαγή, και το διαβεβαίωσε ότι θα τιμηθεί στην περίπτωση που γίνει μάρτυρας.

Το απίστευτο επεισόδιο παραφροσύνης, έλαβε χώρα, κατά τη διάρκεια ομιλίας του Ερντογάν σε στελέχη του κόμματός του, στην νότια περιφέρεια της Τουρκίας, Γκαζιαντέπ, το Σάββατο. Ο τούρκος Πρόεδρος, χρησιμοποίησε την συγκέντρωση για να αποκομίσει υποστήριξη για την, σε εξέλιξη, επιχείρηση, εναντίον των Κούρδων του YPG, στο Αφρίν της Συρίας, και για να θυμίσει στους εφέδρους της Τουρκίας, να είναι έτοιμο να ενεργοποιηθούν εάν υπάρξει ανάγκη.

Σε κάποια στιγμή της ομιλίας του, ένα μικρό κορίτσι, ντυμένο με στολή παραλλαγής και τον μπορντώ μπερέ των ειδικών δυνάμεων της Τουρκίας, υπέπεσε στην αντίληψη του Ερντογάν, ο οποίος το κάλεσε στην εξέδρα, το οποίο τον πλησίασε δακρυσμένο.

Η σαφώς στημένη σκηνή συνεχίστηκε με τον Ερντογάν να λέει, «κοιτάξετε το βλέπουμε εδώ. Κορίτσι τι κάνεις εδώ; Έχουμε τα μπορντώ μπερέ εδώ, αλλά τα μπορντώ μπερέ ποτέ δεν κλαίνε». «Έχει και σημαία της Τουρκίας στην τσέπη της, είπε στο πλήθος ο Ερντογάν, αγκαλιάζοντας το κοριτσάκι, και συνέχισε την παραφροσύνη: «εάν γίνει μάρτυρας θα την καλύψουν με τη σημαία, Θεού θέλοντος. Είναι έτοιμη για όλα, δεν είναι;»

Το εμφανώς τρομοκρατημένο κοριτσάκι, απάντησε ένα αμήχανο, «Ναι». Το σκηνικό παραφροσύνης συνοδεύονταν από τις κραυγές των οπαδών του Ερντογάν, οι οποίοι κραύγαζαν «Αρχηγέ οδήγησέ μας στο Αφρίν». Το περιστατικό είναι μια ακόμη απόδειξη του πόσο επικίνδυνος και απρόβλεπτος έχει γίνει πλέον ο Τούρκος ηγέτης.

 

Πηγή: HellasJournal.com by Mignatiou.com, rt.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ