Στρατιωτική παρέλαση με ακροβατικά γίνεται; Γίνεται!

Στρατιωτική παρέλαση έξω απ΄ τα συνηθισμένα. Ακροβατικά που κόβουν την ανάσα από μοτοσυκλετιστές οι οποίοι δείχνουν να μην φοβούνται μήπως κάτι πάει στραβά

Η Ινδία γιόρτασε την ημέρα της δημοκρατίας με μια εντυπωσιακή παρέλαση όπου οι στρατονομία και πιο συγκεκριμένα οι μοτοσικλετιστές της στρατονομίας του ινδικού στρατού ήταν «όλα τα λεφτά»

Το βίντεο μιλάει απο μόνο του. Παρακινδυνευμένα ακροβατικά προσέφεραν θέαμα στους θεατές.

Μοτοσικλετιστές σε σούζες, μοτοσικλετιστές που γυρνάνε στον αέρα σαν έλικες αεροπλάνου, μοτοσικλετιστές που σχηματίζουν ένα κινούμενο λόφο ακουμπώντας ο ένας πάνω στον όλο και στηρίζοντας συναδέλφους τους στους ώμους τους.

Οι εικόνες έκαναν τον γύρο του κόσμου, προκάλεσαν εντύπωση, και φυσικά θύμησαν στους τηλεθεατές στον υπόλοιπο κόσμο τις διαφορές που υπάρχουν στις κουλτούρες των στρατών του κόσμου και κυρίως με την δυτική νοοτροπία.

Στην παρέλαση υπήρχε και μια πολύχρωμη αυτοκινούμενη εξέδρα αποστράτων με το μήνυμα οτι οι απόστρατοι είναι πάντα στην υπηρεσία του έθνους.

Όπως επίσης και μια αυτοκινούμενη εξέδρα που παρουσίαζε μια αναπαράσταση θάλασσας με ένα φουσκωτό των ειδικών δυνάμεων.

Όπως ακόμα θα δείτε στα βίντεο υπήρχαν και στρατιωτικά τμήματα με καμήλες και άλογα.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα πέταξε και το ινδικό μαχητικό αεροσκάφος που αντικατέστησε τα ρωσικά MIG, με το όνομα TEJAS

To ινδικό μαχητικό αεροσκάφος εντάχθηκε πρόσφατα στην αεροπορία της χώρας ολοκληρώνοντας ένα project που ξεκίνησε περίπου πριν τρείς δεκαετίες.

O στόχος των Ινδών είναι να παράγουν δεκαέξι, απο οχτώ τώρα, αεροσκάφη κάθε χρόνο.

Το αεροσκάφος έχει επίσης πετάξει στο Μπαχρέιν για επίδειξη.

Στην ίδια παρέλαση σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εμφανίστηκε και ινδικής κατασκευής εναέριο ραντάρ.

Στην παρέλαση παρόντες για να την παρακολουθήσουν ήταν ο πρόεδρος της χώρας Pranab Mukherjee,ο πρωθυπουργος της Ινδίας Narendra Modi, υπουργοί και ο πρίγκηπας διάδοχος του θρόνου του του Αμπού Ντάμπι Mohammed bin Zayed Al Nahyan που είχε προσκληθεί ειδικά για να παρακολουθήσει απο πρώτο χέρι την παρέλαση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ