Παρουσία Α/ΓΕΝ το Ετήσιο Συνέδριο ΚΕΝΑΠ και ομιλία για τις υβριδικές απειλές

ΑΓΕΑ - ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΕΝΑΠ

Στην αναγκαιότητα συνεργασιών ώστε να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις των Υβριδικών απειλών αναφέρθηκε ο Α/ΓΕΑ μιλώντας στο Ετήσιο Συνέδριο του ΚΕΝΑΠ
 
 
Στην έναρξη του 10ου Ετήσιου Συνέδριου του Κέντρου Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής – ΚΕΝΑΠ (NATO Maritime Interdiction Operational Training Center – NMIOTC), παρευρέθηκε ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019.
Το Ετήσιο Συνέδριο του ΚΕΝΑΠ διεξάγεται από 4 έως 06 Ιουνίου 2019, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου, στη Ναυτική Βάση Σούδας Κρήτης.
Ο Αρχηγός ΓΕΝ στην εισαγωγική του ομιλία αναφέρθηκε στις αναδυόμενες προκλήσεις ασφαλείας στο θαλάσσιο περιβάλλον με έμφαση στις επιπτώσεις των Υβριδικών απειλών και υπογράμμισε την αναγκαιότητα επίτευξης υψηλού επιπέδου συντονισμού, συνέργειας και συνεργασίας σε διεθνές και συμμαχικό επίπεδο προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι σύγχρονες αυτές απειλές.
Τέλος, συνεχάρη το Κέντρο για την διοργάνωση και τους κεντρικούς ομιλητές και τους προσκεκλημένους για την συμμετοχή και παρουσία τους στο συνέδριο και εξέφρασε την βεβαιότητά του για την επιτυχή ολοκλήρωσή του.
ΑΓΕΑ - ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΕΝΑΠ
ΑΓΕΑ - ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΕΝΑΠ
ΑΓΕΑ - ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΕΝΑΠ
ΑΓΕΑ - ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΕΝΑΠ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ