Πρ. Παυλόπουλος: Υπερήφανοι για το ανυπέρβλητο φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων

Το «ανεπίληπτο ήθος» και το «ανυπέρβλητο φρόνημα» των Ενόπλων Δυνάμεων εξήρε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, σε μήνυμά του με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.
 
 
Tην εμβληματική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στην ένδοξη πορεία του Λαού μας και του Έθνους μας, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος στο μήνυμά του για τον εορτασμό της σημερινής Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.
Όπως σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος «Είμαστε υπερήφανοι για το ανεπίληπτο ήθος τους και το ανυπέρβλητο φρόνημά τους» και σημείωσε ότι «Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας αποδεικνύουν, καθημερινά και εμπράκτως, τι σημαίνει να είσαι άξιος απόγονος Μεγάλων Προγόνων αλλά και διαχρονικώς άξιος υπερασπιστής της Πατρίδας».
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρακολούθησε νωρίτερα σήμερα τη δοξολογία για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών και εν συνεχεία κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Στη συνέχεια τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας υποδέχθηκε στο Κοινοβούλιο ο Πρόεδρος της Βουλής για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.
Τη σταθερή παρουσία των Ενόπλων Δυνάμεων που στέκονται πάντα στο πλευρό της χώρας, σε κάθε της βήμα, με ανυπέρβλητο φρόνημα και ήθος, εξήραν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικόλαος Βούτσης και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος, κατά τη σημερινή συνάντηση που είχαν στο Κοινοβούλιο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.
Στο σαλόνι του Προέδρου της Βουλής παραβρέθηκαν, επίσης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτης Ρήγας, η Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, οι Αντιπρόεδροι της Βουλής κ. Γεώργιος Βαρεμένος και κ. Μάριος Γεωργιάδης, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών Συμεών Βολιώτης, ως εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, οι Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης, ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου. Παρέστησαν, ακόμη, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Υπαρχηγός Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχος Σταμάτιος Ράπτης, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Υπαρχηγός Επιχειρήσεων Κωνσταντίνος Γιόβας, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ελένη Αυλωνίτου, ο βουλευτής κ. Ιωάννης Τραγάκης εκ μέρους της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο βουλευτής κ. Κωνσταντίνος Καράμπελας, Γενικός Γραμματέας των ΑΝΕΛ.
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ