Πλατεία Αθηνών Αστόριας: Οι Εύζωνες στην έπαρση της Ελληνικής Σημαίας – ΒΙΝΤΕΟ

Οι Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς και η Φιλαρμονική Εταιρία Μάντζαρος από την Κέρκυρα έδωσαν το παρόν στην τελετή έπαρσης της Ελληνικής Σημαίας στην Αστορία
 
Παρουσία των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς, αλλά για πρώτη φορά και της φημισμένης Φιλαρμονικής Εταιρίας Μάντζαρος από την Κέρκυρα, πραγματοποιήθηκε – με καλό καιρό – η καθιερωμένη τελετή έπαρσης της Ελληνικής Σημαίας στην Πλατεία Αθηνών της Αστορίας, το Σάββατο, 13 Απριλίου, μία ημέρα πριν την Παρέλαση της Ομογένειας στη Νέα Υόρκη.
Το «ραντεβού» για την Παρέλαση – από την οποία δεν πρέπει να λείψει κανείς – είναι την Κυριακή στην 5η Λεωφόρο, για να τιμήσουμε όλοι την επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας. Η τελευταία και πανηγυρική πανομογενειακή συγκέντρωση, έγινε το βράδυ της Πέμπτης, στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο, στην Αστόρια.

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Δημητρίου, του γενικού προξένου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Κωνσταντίνου Κούτρα, της προξένου, Λάνας Ζωχιού, του διευθυντή του Στρατιωτικού Γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας, Αντιπτεράρχου Γρηγορίου Πρεζεράκου, του Διοικητή της Προεδρικής Φρουράς, Συνταγματάρχη Ροδόλφου Δημητρόγλου, του δημάρχου Κέρκυρας, Κωνσταντίνου Νικολούζου και άλλων επισήμων, η συγκέντρωση είχε κυρίως εορταστικό χαρακτήρα, με άπαντες να στέκονται στη σημασία τής όσο το δυνατόν μεγαλύτερης συμμετοχής στην παρέλαση.
 
Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ