Ποδοσφαιρικός αγώνας αλληλεγγύης στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Ποδοσφαιρικός αγώνας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων μεταξύ ομάδας της Ζ’ ΜΑΚ και ομάδας του ΠΣΑΠ.

 

 

Ποδοσφαιρικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Ιουνίου, στο γήπεδο «Απ. Νικολαϊδης» στην Αθήνα,  μεταξύ της ομάδας της Ζ’ Μοίρας Αμφιβίων Καταδρομών (Ζ’ ΜΑΚ) και ομάδας του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ).

Στην ομάδα του ΠΣΑΠ συμμετείχαν και παλαίμαχοι διεθνείς ποδοσφαιριστές, μέλη της Εθνικής Ομάδας που κατέκτησε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004 (EURO 2004).

Με την ομάδα του ΠΣΑΠ έπαιξαν οι: Άγγελος Μπασινάς, Γιώργος Καραγκούνης, Σωτήρης Κυργιάκος και άλλοι.

Ο αγώνας αποτελεί πρωτοβουλία στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων και η είσοδος ήταν ελεύθερη στο κοινό.

Παράλληλα, στις θύρες εισόδου του γηπέδου υπήρχαν διαφανή κυτία, τα οποία έφεραν το σύμβολο του εθελοντικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ», για την προαιρετική προσφορά χρημάτων, και το ποσό το οποίο συγκεντρώθηκε  θα διατεθεί αποκλειστικά για την υποστήριξη των δράσεων του εν λόγω οργανισμού.
 

 
 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ