ΠΟΕΣ για Επίδομα Παραμεθορίου: Πιστώνονται τα αναδρομικά!

Πιστώνονται τα αναδρομικά για το επίδομα παραμεθορίου στον μισθό του Μαρτίου 2018, ανακοινώνει η ΠΟΕΣ σήμερα.

 

 

Στον μισθό του Μαρτίου 2018 θα πιστωθεί το επίδομα παραμεθορίου στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που το δικαιούνται. Αυτό τονίζει σήμερα με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΕΣ «τα στελέχη που δικαιούνται το επίδομα παραμεθορίου, θα δουν στο λογαριασμό τους το ποσό αναδρομικώς από τη 01.1.2017».

Όπως τονίζει η ΠΟΕΣ με την κίνηση αυτή «επιβεβαιώνεται η δέσμευση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, κ.κ. Πάνου Καμμένου και Δημήτρη Βίτσα. Όπως σας είχε γνωρίσει η Ομοσπονδία μας, μετά τη συνάντηση και ενημέρωση που είχε ο Πρόεδρος του Διοικητικού της Συμβουλίου με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο, επιβεβαιώνεται η δέσμευσή του και με το μισθό του Μαρτίου 2018, τα στελέχη που δικαιούνται το επίδομα παραμεθορίου, θα δουν στο λογαριασμό τους το ποσό αναδρομικώς από τη 01.1.2017».

Καταλήγοντας η ανακοίνωση: «Αναμένει την υλοποίηση και άλλων δεσμεύσεων της πολιτικής ηγεσίας και δηλώνει ότι θα συνεχίσει να διεκδικεί τα μέγιστα προς όφελος των Ελλήνων στρατιωτικών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ