Ποιοί μπαίνουν στο νηπιαγωγείο Παπάγου – παράρτημα 251 ΓΝΑ;

Οι όροι και οι προϋποθέσεις για το νηπιαγωγείο Παπάγου – παράρτημα 251 ΓΝΑ που πρέπει να ξέρουν οι γονείς.

Λεπτομερείς οδηγίες για το σχολικό έτος 2017 – 2018 έδωσε η Πολεμική Αεροπορία.

Στο 1ο Νηπιαγωγείο Παπάγου  – Παράρτημα 251 ΓΝΑ δικαιούχοι αιτήσεων είναι:

Το προσωπικό της Π.Α.,

Άλλο προσωπικό που υπηρετεί ή εργάζεται σε Μονάδα της Π.Α.

Οι δικαστικοί λειτουργοί του Δικαστικού Σώματος των ΕΔ που υπηρετούν είτε στο ΥΠΕΘΑ είτε σε στρατιωτικό δικαστήριο με έδρα εντός Αττικής.

Δικαίωμα  εγγραφής έχουν όσα νήπια συμπληρώνουν στις 31 Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής τους την ηλικία των 5 ετών, εφόσον και ο έτερος γονέας είναι εργαζόμενος.

Δικαίωμα εγγραφής κατά απόλυτη σειρά προτεραιότητας, ανεξαρτήτως μοριοδότησης και της υποχρέωσης να είναι ο έτερος γονέας εργαζόμενος  έχουν τα νήπια που εμπίπτουν σε μια από τις παρακάτω κατηγορίες, εφόσον προσκομιστούν πιστοποιητικά που να αποδεικνύουν την κατηγορία στην οποία ανήκουν: 

α. Γονέων φονευθέντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στην ΠΑ, σε ειρήνη ή πόλεμο.

β. Πολυτέκνων.

γ. Γονέων ανηκόντων στη κατηγορία ΑμΕΑ, πιστοποιημένων με πρόσφατη ιατρική γνωμάτευση, της κατά περίπτωση αρμόδιας υγειονομικής επιτροπής.

δ. Παιδιών ορφανών από τον ένα ή και τους δύο γονείς.

ε. Διαζευγμένων ή σε διάσταση γονέων εφόσον την επίβλεψη έχει το μέλος που υποβάλλει την αίτηση.  στ. Αγάμων μητέρων.

ζ. Προσωπικού που υπηρετεί ή εργάζεται σε Β/Ν Σταθμό της Π.Α.

Στα νήπια που φοιτούν στο Νηπιαγωγείο που λειτουργεί στο 251 ΓΝΑ παρέχεται η δυνατότητα σίτισής τους με πρόγευμα και γεύμα, έναντι αντιτίμου το οποίο έχει καθοριστεί στα 240 ευρώ ετησίως.

Το ποσό των 240 ευρώ καταβάλλεται σε τρεις ισόποσες δόσεις των 80 ευρώ, εφόσον οι γονείς – κηδεμόνες των παιδιών  δηλώσουν ότι το επιθυμούν.

Οι αιτήσεις για την επιλογή εγγραφής θα πρέπει να έχουν κατατεθεί/αποσταλεί στην Γραμματεία του Β/Ν Σταθμού του 251 ΓΝΑ έως 13-4-17, διαφορετικά θα ορίζονται ως εκπρόθεσμες.

Οι γονείς – κηδεμόνες ενημερώνονται με δική τους ευθύνη για την επιλογή των τέκνων τους από τους πίνακες των επιλεγέντων νηπίων, οι οποίοι θα αναρτηθούν στον Β/Ν Σταθμό του 251 ΓΝΑ στις 28-4-2017.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ