Ποιος φαίνεται να προκρίνεται για Αρχηγός του ΓΕΕΦ;

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΗΣ

Η θητεία του Στρατηγού Λεοντάρη στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς φαίνεται πως θα λήξει νωρίτερα από την τριετία, καθώς ο Στρατηγός τοποθετήθηκε στη θέση αυτή το 2017.

Υπάρχει μια έντονη φημολογία η οποία αναφέρεται σε αντικατάσταση του Στρατηγού Λεοντάρη από Ελλαδίτη απόστρατο ανώτατο στρατιωτικό τάξεως 1983. Αν και η φημολογία αυτή δε φαίνεται να έχει κάποια βάση, εν τούτοις πολλοί είναι εκείνοι στην Κύπρο που θεωρούν ότι η θητεία του Στρατηγού Λεοντάρη θα λήξει εντός των επομένων δύο μηνών.

Σε επικοινωνία που είχαμε με υψηλόβαθμα στελέχη σε Ελλάδα και Κύπρο, δε φάνηκε να υπάρχει κάποια κινητικότητα. Από την άλλη πλευρά, πολύ καλά πληροφορημένο στέλεχος του Υπουργείου Άμυνας της Κύπρου μας επιβεβαίωσε πως η φήμη για την αντικατάσταση του Στρατηγού Λεοντάρη έρχεται από την Ελλάδα και πως η πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο θεωρείται αυξημένη.

Η έως τώρα θητεία του Σρατηγού Λεοντάρη θεωρείται απόλυτα επιτυχημένη καθότι έχει διαμορφώσει ένα άριστο κλίμα στο ΓΕΕΦ, έχει διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας και έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στο να επαυξήσει το αξιόμαχο της Εθνικής Φρουράς. Δε θεωρούμε πως θα λήξει σύντομα η θητεία του, αλλά επειδή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά μένει να δούμε τις εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ