Πολεμικό Μουσείο: Ο δημοσιογράφος Λ. Μπλαβέρης γράφει για την αντικατάσταση του ΔΣ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Η αλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολεμικού Μουσείο έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, ο «δάσκαλος» του στρατιωτικού ρεπορτάζ γνωστός δημοσιογράφος Λεωνίδας Μπλαβέρης με μια ανάρτησή του στο facebook στηλιτεύει τη συγκεκριμένη αλλαγή αλλά και την τοποθέτηση του νέου προέδρου του ΔΣ του Πολεμικού Μουσείου.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Λεωνίδα Μπλαβέρη:

Υπογράφτηκε και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως (άρα ισχύει πλέον) με την υπογραφή του ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλου απόφαση για την αλλαγή του ΔΣ του Πολεμικού Μουσείου, που υπό τον Πρόεδρο Ναύαρχο ε.α. Αθ. Παναγόπουλο είχε αναβαθμίσει σε απίστευτο επίπεδο την επισκεψιμότητα και το όλο επίπεδο παροχής υπηρεσιών του Μουσείου την τελευταία 5ετία.

Θυμίζουμε ότι ο Ναύαρχος Παναγόπουλος με δική του πρωτοβουλία και απόφαση δεν ελάμβανε χρήματα, αρκούμενος στη σύνταξή του, ενώ η θητεία του ίδιου και των υπολοίπων μελών του ΔΣ είχε ανανεωθεί με απόφαση του πρώην ΥΕΘΑ Ναυάρχου ε.α. Ε.Αποστολάκη για άλλη μία 3ετία.

Στη θέση του προέδρου του νέου ΔΣ τοποθετήθηκε ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ιστορία του Μουσείου αποτυχών βουλευτής της ΝΔ, που δηλώνει πως έχει ένα (υποτίθεται) …Μουσείο με ντυμένες κούκλες Βιετκόνγκ και άλλα τέτοια αστεία, το οποίο είναι μεν ανοικτό στο κοινό αλλά για να το επισκεφθείς πρέπει πρώτα να κλείσεις ραντεβού…

Και για να τοποθετηθεί ο περί ου ο λόγος Κύριος πρόεδρος στο ΔΣ έπρεπε να φύγει ο Ναύαρχος.

Και επειδή ο Ναύαρχος δεν ήθελε να φύγει και να παραδώσει στον πρώτο τυχόντα και αποτυχόντα υποψήφιο βουλευτή, ο οποίος έχει φαίνεται ισχυρότατο πολιτικό δόντι από Θεσσαλονίκη, που πίεζε για την…”αποκατάστασή” του, άρχισε ολόκληρη μεθόδευση, καθώς όπως σημειώνεται και στο ΦΕΚ η αλλαγή του ΔΣ γίνεται “λόγω πλημμελειών που διαπιστώθηκαν κατά τη διενέργεια ελέγχου…” κλπ.

Δύο μόνο απορίες ενός μη ειδικού …

1)Έγιναν τέσσερις έλεγχοι που δεν βρήκαν απολύτως τίποτα. Στον πέμπτο βρέθηκε (επιτέλους) το πλημμέλημα που οδήγησε στην απόφαση αυτή.

2)Μήπως θα μπορούσε να εξηγηθεί πως γίνεται και από το προηγούμενο ΔΣ που λόγω “πλημμελειών κλπ αντικαταστάθηκαν όλα τα μέλη ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ, που είναι και στο νέο ΔΣ. Αυτό το μέλος αποφασίστηκε πως δεν ευθυνόταν για το “πλημμέλημα”;

Λέμε τώρα…

Ναύαρχε σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες αμισθί στη διάρκεια της θητείας σου.

armynow.gr google news

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αγαπητέ Κε Μπλαβέρη είναι καθήκον σας να εντοπίσετε τους λόγους που η ζ δεν αντικατασταθηκε. Κάπου έγραψαν ότι ο κόσμος το έχει τούμπανο….
    Με εκτίμηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ