Πολεμικό Ναυτικό: Ποιο ήταν το πρώτο «μνημόνιο» που υπέγραψε ο νέος Α/ΓΕΝ; (ΦΩΤΟ)

Ο νέος Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ν. Τσούνης ΠΝ έβαλε την πρώτη του υπογραφή σε «μνημόνιο» συνεργασίας του Πολεμικού Ναυτικού με μία ΔΕΚΟ.

Τι ποιότητας νερό πίνουν θα ξέρουν σύντομα στις υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού και μάλιστα με την σφραγίδα μιας ΔΕΚΟ, της ΕΥΔΑΠ.

Στο πλαίσιο της μέριμνας για το προσωπικό ο νέος αρχηγός του ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. Ιωάννης Μπενίσης συναντήθηκαν το μεσημέρι στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού και υπέγραψαν πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και της ΕΥΔΑΠ Α.Ε

Η συμφωνία αφορά την παροχή εργαστηριακής υποστήριξης εκ μέρους της ΕΥΠΑΠ στο ΓΕΝ, σε ό,τι αφορά την εκτέλεση μικροβιολογικών και χημικών ελέγχων σε δείγματα νερού το οποίο χρησιμοποιείται από μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού.

Οι έλεγχοι θα γίνονται με στόχο την διασφάλιση της ποιότητας του νερού που προορίζεται για ανθρώπινη κατανάλωση.

Ανάλογους ελέγχους βέβαια κάνουν όλα τα Επιτελεία και όπως έφτασε στα αυτιά μας ο Στρατός πέρα απο το μικροβολογικό εργαστήριο που διαθέτει έχει καταφέρει να πιστοποιήσει και το Χημείο του με ISO για να μπορεί να κάνει ανάλογους ελέγχους ενώ στόχος του Γενικού Επιτελείου Στρατού είναι σύντομα το Χημείο του να μπορεί να είναι αυτάρκες σε κάθε τύπο ανάλυσης που μπορεί να χρειαστεί ο στρατός για κάθε υλικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ