Οι πολιτικές και Στρατιωτικές ηγεσίες ΕΔ και ΣΑ στο Προεδρικό Μέγαρο σε επίσκεψη υψηλού συμβολισμού – ΦΩΤΟ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

Στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκαν οι πολιτικές και στρατιωτικές ηγεσίες τριών υπουργείων μετά από πρόσκληση του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου. Δείτε φώτο από την επίσκεψη
 
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος δέχθηκε νωρίτερα σήμερα την πολιτική ηγεσία των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Προστασίας του Πολίτη, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, καθώς και τη στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Ειδικότερα, λίγο μετά τις 13:00, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε στην αίθουσα «Βυζαντινό» του Προεδρικού Μεγάρου, την υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτη Κουβέλη, τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Ρήγα, την υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, την υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και την Ηγεσία των Σωμάτων Ασφαλείας.
Μετά τις εθιμοτυπικές φωτογραφίες, όλοι μαζί αμέσως μετά μετέβησαν στη μεγάλη αίθουσα διαπιστευτηρίων του Προεδρικού Μεγάρου.
ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ