Προσοχή! Άρχισαν πάλι τα τεχνητά “επεισόδια” στα Ίμια οι Τούρκοι

Κυνηγητό ελληνικής ακταιωρού από τουρκικά σκάφη στα Ίμια αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Χουριέτ. Οι Τούρκοι αρχίζουν και πάλι τα φανταστικά επεισόδια

Άρχισαν πάλι το παραμύθι για επεισόδια στα Ίμια οι Τούρκοι.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Χουριέτ χθες το βράδυ, σκάφος της ελληνικής ακτοφυλακής κινήθηκε από τα Ίμια προς το νησάκι Çavus που ανήκει στην Αλικαρνασσό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, άμεσα σήμανε συναγερμός στον ναύσταθμο του Gümüşlük της Αλικαρνασού και τουρκικές ακταιωροί βγήκαν και κυνήγησαν το ελληνικό σκάφος, κάνοντας μάλιστα επικίνδυνες μανούβρες.

Παράλληλα κάνει αναφορά στις επισκέψεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και του Αρχηγού ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή που βρέθηκαν στην “γειτονιά” του τουρκικού ναύσταθμου Gümüşlük και επισκέφθηκαν Φαρμακονήσι και Αγαθονήσι, τα οποία βρίσκονται κοντά στα Ίμια.
Σύμφωνα με το τουρκικό δημοσίευμα, κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, έγιναν πολλές παραβιάσεις χωρικών υδάτων λόγω των επισκέψεων.

Φαίνεται ότι πριν καλά καλά περάσει μια ημέρα από το τουρκικό δημοψήφισμα, άρχισαν ήδη να ανεβαίνουν οι τόνοι και οι προκλήσεις από την πλευρά των Τούρκων. Η Ελλάδα θα πρέπει να διατηρήσει την ψυχραιμία της.
ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ