«Προσωπικές Διώξεις» με τις κρίσεις καταγγέλει ο πρώην Αρχηγός Στόλου

Δείτε το σχόλιο που έκανε ο πρώην Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος με αφορμή τις κρίσεις στο Πολεμικό Ναυτικό.
 
Αντιδράσεις προκάλεσαν οι χθεσινές ανακοινώσεις του Πολεμικού Ναυτικού με αφορμή τις τακτικές κρίσεις, και πιο συγκεκριμένα οι αποστρατείες. Ο τέως Αρχηγός Στόλου Ιωάννης Παυλόπουλος με μια ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρθηκε στην αποστρατεία του Διευθυντή του Γραφείου του Πλοιάρχου Δημήτρη Δημητρίου.
Όπως τονίζει ο Ιωάννης Παυλόπουλος στην ανάρτησή του: «Αγαπητοί φίλοι οι προσωπικες διώξεις στο Πολεμικό Ναυτικό συνεχίζονται. Πριν από λίγο έμαθα ότι αποστρατευσαν το Διευθυντή του Γραφείου μου Πλοίαρχο Δημήτρη Δημητρίου.
Δεν τους αρκούσε η δική μου αποστρατεία. Βγαίνει το μένος τους τώρα και σε Αξιωματικούς του εγγύς μου περιβάλλοντος. Συγχαρητήρια κύριοι.
Ευτυχώς που στις εκθέσεις αξιολόγησης σας βαθμολογείστε στο στοιχείο με α/α 138 «ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑ» και α/α 139 «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ» ! Ο καιρός γαρ εγγύς για τις πράξεις σας ….»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ 2019
Να υπενθυμίσουμε ότι όταν αποστρατεύτηκε ο Αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος είχε κάνει πάλι μία ανάρτηση η οποία είχε προκαλέσει αντιδράσεις και με την οποία εξέφραζε τη θέση του για τις κρίσεις που πραγματοποιήθηκαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ