Πρόταση εξεταστικής για Καμμένο, κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία

Κατατέθηκε, από τη Νέα Δημοκρατία, η πρόταση εξεταστικής για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο και τη συνομιλία του με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη.
 
 
Κατατέθηκε, από τη ΝΔ, η πρόταση εξεταστικής για τον υπουργό Εθνικής ‘Αμυνας Πάνο Καμμένο και τη συνομιλία του με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπογράφεται από σύσσωμη την ΚΟ της ΝΔ.
«Τώρα θα φανεί ποιος έχει τα… άντερα», λένε χαρακτηριστικά επιτελείς της Πειραιώς παραπέμποντας στη σχετική ρήση του υπουργού Άμυνας.
O κ. Τσίπρας μιλώντας την Τετάρτη στη Βουλή, στην οποία προσήλθε εν γνώσει του ότι δεν θα ήταν παρών ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, επιτέθηκε στον κ. Μητσοτάκη που επιμένει στη διερεύνηση της υπόθεσης από Εξεταστική Επιτροπή του Κοινοβουλίου.
«Δεν υπήρξαν σκάνδαλα. Δεν υπήρξαν μίζες. Δεν υπήρξαν τα μεγάλα σκάνδαλα στην Υγεία, το ΚΕΕΛΠΝΟ, το «Ερρίκος Ντυνάν», η Novartis. Δεν υπήρξαν οι μίζες στα εξοπλιστικά, η Siemens, η διαπλοκή, τα θαλασσοδάνεια», είπε ο πρωθυπουργός.
Και, σε μια ακόμη προσπάθεια να παράσχει κάλυψη στον κυβερνητικό του εταίρο κ. Καμμένο, συνέχισε επιτιθέμενος στον πρόεδρο της ΝΔ.
«Ένα πράγμα μονάχα υπήρξε πολύ σημαντικό, που πρέπει να απασχολήσει την ελληνική Βουλή και φυσικά την κοινή γνώμη: Το γεγονός ότι κάποιος ισοβίτης τηλεφώνησε στον υπουργό Άμυνας και αυτός τού υπέδειξε, για μια πολύ σημαντική υπόθεση, που αφορά εμπορία ναρκωτικών, να πάει στη Δικαιοσύνη», είπε, συμπληρώνοντας: «Αυτό είναι το μοναδικό, σοβαρό και μεμπτό ζήτημα για το οποίο πρέπει να κάνουμε Εξεταστική Επιτροπή. Όλα τα υπόλοιπα και ο χορός των σκανδάλων και των εκατομμυρίων, των μιζών και των θαλασσοδανείων, δεν υπήρξαν».
 
Πηγή: eleftherostypos.gr


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ