Λάρισα: Ένας "φαντομάς" υποψήφιος δήμαρχος;

Ένας πτέραρχος με καταγωγή από την Λάρισα φαίνεται να επιθυμεί να …προσγειωθεί στον δημαρχιακό θώκο της πόλης. Δείτε ποιος είναι

 
Τον δημαρχιακό θώκο της Λάρισας φαίνεται να επιθυμεί να διεκδικήσει ο σημερινός διευθυντής του Στρατιωτικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, αντιπτέραρχος Γρηγόρης Πρεζεράκος.
Ανιχνεύσαμε την είδηση στην ιστοσελίδα defence-issues.gr η οποία συχνά δημοσιεύει θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία της Λάρισας.
Η είδηση όπως διατυπώνεται από την ιστοσελίδα είναι η  ακόλουθη:
“Έχοντας μπροστά μας ακόμα δύο χρόνια έως τις επόμενες εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά στην Λάρισα άρχισαν να ακούγονται διάφορα ονόματα για την διεκδίκηση του δήμου.
Σε διάφορα πηγαδάκια ο κάθε πολίτης λέει την άποψή του για το πως βλέπει την εξέλιξη αλλά και το μέλλον του δήμου και σχολιάζει θετικά ή αρνητικά τα ονόματα που πέφτουν στο τραπέζι.
Τα σενάρια που ακούγονται είναι αρκετά, αλλά ένα από αυτά που συζητείται έντονα σε πολλές γωνιές της Λάρισας ως μία κοινά αποδεκτή λύση για την πόλη και την αναγέννησή της, είναι αυτό του Γρηγόρη Πρεζεράκου.
Ο ίδιος όμως δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του….άρα το μόνο που μπορούμε να πούμε προς το παρόν είναι, υπομονή!”.
Επικοινωνήσαμε με το περιβάλλον του πτεράρχου, αλλά δεν λάβαμε σαφή απάντηση, Ούτε το επιβεβαίωσαν, ούτε το διέψευσαν, κάτι που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά….Ποιος είναι ο Γρηγόρης Πρεζεράκος

Ο αντιπτέραρχος ε.α. Γρηγόρης Πρεζεράκος, αποστρατεύθηκε ως Επίτιμος Διοικητής της Σχολής Ικάρων και είχε υπηρετήσει σε μάχιμες και επιτελικές θέσεις.
Είχε διατελέσει για σύντομο χρονικό διάστημα και εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΑ.
Οι απόψεις του για τις περικοπές που είχε επιχειρηθεί από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου ήταν κάθετα αντίθετες.
Στον τόπο του στην Λάρισα, είχε ενεργή δραστηριοποίηση στα κοινά.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ