Πτητικό: Ιπτάμενοι κατά Τσουκαράκη που λέει ότι πρότεινε τις περικοπές!

Η αφοπλιστική ομολογία Τσουκαράκη που δήλωσε ότι ζήτησε τις περικοπές (ή εξορθολογισμό όπως το λέει) στο πτητικό, προκαλεί σφοδρές αντιδράσεις από ιπτάμενους

 

Σάλο έχει προκαλέσει η εμφάνιση του προέδρου της ΠΟΕΣ Ανέστη Τσουκαράκη στον Σκάι όπου καταφέρθηκε εναντίον συναδέλφων του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι αργόμισθοι, αν και ο ίδιος δεν χρησιμοποίησε αυτό τον χαρακτηρισμό.

Παράλληλα βάφτισε “εξορθολογισμό” τις επικείμενες περικοπές στο πτητικό επίδομα. Μάλιστα όταν η συζήτηση άρχισε να περιστρέφεται γύρω από “αργόμισθους στρατιωτικούς”, οι παρουσιαστές ακούγονται να λένε στον κ. Τσουκαράκη “Στον κ. Καμμένο να το πείτε αυτό” και αυτός να απαντά “αυτό είπα”.

Το επίμαχο σημείο είναι στο 03:55

 
 

Άμεση ήταν η αντίδραση του Συνδέσμου Αποφοίτων Σχολής Ικάρων “ΙΚΑΡΟΣ”. Σε ανακοίνωσή τους οι απόφοιτοι της Ικάρων αναφέρουν:

Με ιδιαίτερη έκπληξη ακούσαμε συνδικαλιστή των Ε.Δ, τον Κο Τσουγκαράκη, σε τηλεοπτική εκπομπή του σταθμού TV SKAI, «Οι Αταίριαστοι», να παρομοιάζει τους Ιπταμένους της Π.Α που υπηρετούν στο εξωτερικό και λαμβάνουν πτητικό επίδομα, με κάποιους που «κάθονται στο σπίτι τους και ασχολούνται με οικοκυρικά, δηλαδή μαγειρεύουν φασολάκια και παίρνουν 4000 δολάρια».

 
Το έκανε αυτό προκειμένου να ισχυροποιήσει την άποψη του περί ανάγκης εξορθολογισμού των επιδομάτων επικινδυνότητας και αποδοχών στην αλλοδαπή.

Η δική μας απάντηση στον Κο αυτόν είναι ότι λυπούμαστε πάρα πολύ για το επίπεδο του.

Οι ικανότητες του στην διαλεκτική και την επιχειρηματολογία πιστοποιούν τους στόχους της αποστολής του. Αν του την ανέθεσαν λυπούμαστε διπλά.

Ελπίζουμε η φυσική Ηγεσία των Ε.Δ και ιδιαίτερα της Π.Α να πάρουν θέση και να προστατεύσουν το κύρος των στελεχών τους που οικειοθελώς αναλαμβάνουν αυτήν την επικινδυνότητα που σε μας που την ζήσαμε και επιβιώσαμε, δεν έμοιαζε με ‘’οικοκυρικά’’.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ