Πυροσβέστες: Να ανακληθούν οι παράνομες – αδικαιολότητες μετακινήσεις

Την ανάκληση των παράνομων και αδικαιολόγητων μετακινήσεων που έχουν υποστεί οι Πυροσβέστες ζητά με επιστολή της η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών

 

 

Την ανάκληση των παράνομων και αδικαιολόγητων μετακινήσεων που έχουν υποστεί οι Πυροσβέστες ζητά με επιστολή της στον αρμόδιο αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Νίκο Τόσκα και στους άλλους αρμόδιους φορείς η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών.

Όπως τονίζεται στην επιστολή:

«Από τις 05/06/2017 έχουμε παρέμβει και καταγγείλει τις παράνομες και αδικαιολόγητες μετακινήσεις πυροσβεστικού προσωπικού από την Π.Υ. Π/Α Νέας Αγχιάλου και την Π.Υ Β.Ι.Π.Ε. Βόλου και από το Π.Κ. Κασσάνδρας, δίχως μέχρι στιγμής να έχουμε λάβει σχετική απάντηση ή να έχει προβεί το Α.Π.Σ. στην ανάκληση τους.

Η κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για την κατάφορη αδικία που συνεχίζουν να υφίστανται οι συνάδελφοί μας, γεγονός το οποίο τους έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη ζωή τους, με επιβάρυνση του οικονομικού και οικογενειακού τους προγραμματισμού.

Όπως διαπιστώνουμε και σε πρόσφατη απάντηση που δόθηκε από εσάς για το συγκεκριμένο ζήτημα, σε σχετικό ερώτημα πολιτικού φορέα, η κυβέρνηση αποφεύγει να  δώσει ξεκάθαρη απάντηση για την άδικη και παράνομη διαδικασία των συγκεκριμένων μετακινήσεων που εφαρμόστηκαν από την φυσική ηγεσία, προσπερνώντας αυτό καθ’ αυτό το γεγονός.
Η απροθυμία να δοθεί από την πρώτη στιγμή λύση στο συγκεκριμένο θέμα, καταδεικνύει ότι η κυβέρνηση προκειμένου να καλύψει όπως – όπως τις υπηρεσιακές ανάγκες, δεν θα διστάσει να εφαρμόσει κάθε αναξιοκρατικό και αντιδραστικό μέτρο υλοποιώντας σωρεία  καταστρατηγήσεων.

Κύριε Υπουργέ

Αυτού του είδους οι αποφάσεις δημιουργούν έντονη αγανάκτηση στις τάξεις των εργαζομένων του Π.Σ., που δεν αρκεί ότι βιώνουν από πρώτο χέρι στο πετσί τους οι ίδιοι και οι οικογένειες τους τις αντιλαϊκές πολιτικές και της δική σας κυβέρνησης, αλλά καλούνται να πληρώσουν με δικές τους αποκλειστικά θυσίες την πυρασφάλεια της χώρας.

Ζητάμε την άμεση αποκατάσταση της αδικίας και της παρανομίας που βιώνουν οι συνάδελφοι μας και οι οικογένειες τους, καθώς και την κατάργηση των σχετικών διατάξεων που προβλέπουν την κάλυψη οργανικών κενών με αυτού του είδους τις μετακινήσεις».ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ