Πυροσβεστική: Πέθανε ο πυροσβέστης που είχε τραυματιστεί στην Κόρινθο

Η Πυροσβεστική θρηνεί ένα ακόμα θύμα, καθώς σήμερα το πρωί πέθανε τελικά ο πυροσβέστης που είχε τραυματιστεί σοβαρά στη φωτιά στο Ζευγολατιό Κορινθίας.
 
 
Κατέληξε σήμερα το πρωί ο 35χρονος δόκιμος ανθυποπυραγός που νοσηλευόταν στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.
Ο πυροσβέστης νοσηλευόταν από τις 13 Ιουλίου, μετά τον τραυματισμό του, μαζί με άλλους τρεις πυροσβέστες, στην πυρκαγιά των Αγίων Αποστόλων Ζευγολατιού Κορινθίας.
Ο 35χρονος είχε τραυματιστεί στον θώρακα και άλλα σημεία του σώματος του.
Μαζί με τους άλλους τρεις πυροσβέστες, που είχαν τραυματιστεί, ήταν μέλη πεζοπόρου τμήματος, το οποίο επιχειρούσε να προσεγγίσει την πυρκαγιά, που ήταν σε εξέλιξη σε δύσβατο σημείο, όπου δεν μπορούσε να πλησιάσει το όχημα τους.
Τότε προσφέρθηκε να τους μεταφέρει ένας κάτοικος της περιοχής που περνούσε με το αγροτικό μηχάνημα του με ρεμούλκα, αλλά στο δρόμο, για άγνωστο λόγο ανατράπηκε.
Οι τέσσερις πυροσβέστες και ο οδηγός (ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα), μεταφέρθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο Κορίνθου, αλλά ο 35χρονος, λόγω της σοβαρής κατάστασης του διακομίστηκε με το ελικόπτερο σούπερ πούμα της Πυροσβεστικής στο 251 ΓΝΑ.
Ο ένας από τους άλλους τρεις βγήκε αμέσως από το νοσοκομείο, καθώς είχε μόνο μία αδιαθεσία, ενώ οι άλλοι δύο, οι οποίοι δεν διέτρεχαν κανένα κίνδυνο, παρέμειναν για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ